Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Ezért érdemes dolgozni

Hosszú Katinka 400 m vegyesen bronzérmes, 200 m vegyesen hatodik lett a december 9-12. között Bécsben megrendezett 8. rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. A Bajai Spartacus Vízügy SC 15 éves olimpikonja nem hitt a szemének, amikor célba érkezés után ránézett az eredményjelzőre.

– Azt nem gondoltam volna, hogy ennyi maradt bennem! – nyilatkozta lapunknak Hosszú Katinka. – Abban reménykedtem, hogy 4 perc 40 másodpercen belüli időt tudok majd úszni. Amikor célba érkezés után felnéztem az eredményjelzőre, azt hittem, hogy Évi eredményét látom! (Risztov Éva aranyérmet nyert 400 m vegyesen – a szerk.) Néztem a táblát, és nem akartam elhinni, hogy amit látok, az igaz! Úgy utaztam ki a bécsi Európa-bajnokságra, hogy szeretnék döntős lenni 400 m vegyesen. A döntő előtt nem izgultam. Jó volt, hogy Éva ott volt mellettem. A döntő előtti pillanatokban tudtunk egymással beszélgetni, így felszabadultan vágtam neki a 400 vegyesnek. Ez lett belőle. Jó érzés volt a dobogón állni! – mondta a Bajai Spartacus VSC sportolója.

– Megnyugodott? – kérdeztük a döntőt végigtomboló Pass Ferenctől.
– Mostanra már igen – válaszolta a sikeredző. – Próbálok visszazökkenni a való világba. Egyébként Katinka már az Eb nyitónapján meglepetést okozott. – Csütörtökön a 200 méteres vegyes úszásban hatodik lett, tehát döntős és pontszerző volt. A kiutazás előtt nem számítottam éremre. Döntőbeli szereplésre, pontszerzésre igen annál inkább. A dobogó akkor nagyon merész álom lett volna. De, bevallom, szombat este már ez is átvillant az agyamon. Nagyon felpörgött állapotban próbáltam elaludni. Akkor gondoltam arra, hogy végül is miért ne lehetne két magyar dobogós 400 m vegyesen: Risztov Éva és Hosszú Katinka. Milyen szép lenne, ha vasárnap este ott mosolyognának egymás mellett a dobogón.

– Mi a titka ennek a nem mindennapi sikernek?
– Nincs itt különösebb titok. Meg kell dolgozni érte. Rendesen, tudatosan felkészültünk erre az Európa-bajnokságra. Igyekeztem a legjobb formába hozni Katinkát. Szeptember elején kezdtük el a felkészülést, és ilyenre sikerült. Hozzáteszem: hogy így sikerült, az Katinka versenyzői képességein múlott. Ha komoly tét van és küzdelem, akkor Hosszú Katinkára lehet számítani. tanítványom iszonyúan tud küzdeni a sikerért!

– Minek tulajdonítja Katinka rekordját?
– Nem azért kell külföldi versenyekre járni, mert ott rendeznek világ- és Európa-bajnokságot! Külföldi versenyeken azért érdemes részt venni, mert ott sokkal népesebb és erősebb a mezőny, mint itthon. Sajnos itthon nincs igazi verseny. Itt hiába jó egy úszó, nincs rákényszerülve arra, hogy teljes erőbedobással küzdjön, hiszen valódi tudásánál jóval kevesebbet kiadva magából is nyerhet. Az erős, népes mezőnyben meg kell küzdeni a sikerért. és – mint már mondtam – Katinka nagyon nagy küzdő. Az Európa-bajnokság hangulata, a szurkoló közönség, az erős ellenfél tud kihozni belőle jó eredményt.

– Kilenc évvel ezelőtt egy másik tanítványa, Klocker Edit nyert érmet Bécsben. Most Hosszú Katinka is felállt a bécsi dobogóra. Mit érzett, amikor ott látta őt bronzéremmel a nyakában?
– Ezt nem lehet szavakba önteni. Mit éreztem? Mérhetetlen örömöt! Sorolhatnám itt naphosszat az üres frázisokat, de fölösleges! Ezt csak átérezni lehet! Ezért megéri a sok küszködés, lemondás. Ezért érdemes dolgozni.

Lőrinczi Csaba