Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Lengén az előszobában

Kétszeres profiboksz világbajnok bajai sportoló pózol lenge öltözetben a CKM című férfimagazin februári számának címlapján. Dr. Csábi Bettina engedett a csábításnak, és levetkőzött. A havilap e számának megjelenését övező médiahacacáréban a szemfülesebbek mát láthatták Bettinát több tévéműsorban nyilatkozni, olvashatták a „bokszhercegnő” vetkőzéssel kapcsolatos véleményét pár bulvárlapban, női magazinban és így tovább. Lapunk munkatársa a világbajnok bokszolót árnyékként mindenhová elkísérő, de mindig a háttérben meghúzódó emberrel készített interjút. Bemutatjuk tehát, mit gondol minderről Koller István, Bettina férje és edzője.

– Milyenek a fotók?
– Jók! Szépek! Olyanok, mint a feleségem! Kétségtelenül erotikus fotók. Szó sem volt arról, hogy Betti meztelenkedni fog. Ha jobban belegondolunk, nyáron a strandon százával lehet ennél sokkal lengébben öltözött lányokkal találkozni.

– Akkor miért vetkőzött?
– Betti „másik arcát” is meg akartuk mutatni az embereknek. Nem szeretnénk, hogy csak egy drabális bokszoló csajként legyen jelen tudatukban! Egyáltalán nem baj, ha azt is tudják róla, hogy igazi nő.

– Hogyan sikerült rábeszélni, hogy vetkőzzön?
– Nem volt itt szó rábeszélésről. Betti azt mondta a fotózásra: beengedi a szurkolókat az előszobába. Onnan tovább viszont már nem, mert az intim szféra.

– Mikor keresték fel először a feleségét, hogy lenge öltözetben szeretnék őt fotózni egy férfimagazinnak?
– Tavaly novemberben, az angol Cathy Brown elleni összecsapás előtt említette ezt Rácz Félix menedzser. Majd rögtön hozzátette: csak a mérkőzés után mondjuk meg Bettinek, hogy ilyen felkérés érkezett.

– A hányadik újság vezetőinek unszolására engedett a Bokszhercegnő?
– Ez volt az első ilyen jellegű kérés. Elfogadta. Persze ettől még nem hiszem, hogy ezután kéthavonta levetkőzik majd egy férfimagazinnak. Betti nem ilyen típusú nő. Én pedig férjként (és edzőként) nagyon büszke vagyok, hogy feleségem (és versenyzőm) egy újság címlapján látható. Az már régen rossz lenne, ha Bettinek csadorban kellene járkálnia, eldugva a világ elöl!

– Ön is ott volt a fotózáson?
– Igen.

– És milyen volt?
– Este 9 órakor kezdődött és hajnali 4 óráig tartott. Fárasztó volt. De már megszoktam. Az utóbbi időben sok fotózáson voltunk. Segédkezem, ha szükség van rám.

– Bettina a fotózás előtt vagy után kapott több szerelmes levelet a rajongóktól?
– Nem változott semmi. Inkább fotót és autogrammot kérnek tőle. Nem jellemző, hogy megkérik a kezét, feleségül szeretnék venni. Az újság megjelenése után nagyon sokan gratuláltak. Persze, negatív visszajelzés is volt. Na, de erre (is) való a férj. Vannak bunkók, akiket tudni kell kezelni, és vannak olyanok, akik szerint jók a képek, de nekik más az ízlésük, más a nőideáljuk. Ez rendjén van. Sőt, el is kell fogadni véleményüket, hiszen nem tetszhet mindenki mindenkinek.

– Hány fotó közül kellett kiválogatni azt a néhanyat, ami látható az újságban?
– Nyolcszáz fotó készült. Mi nem válogathattunk, de – őszintén szólva – nem is volt rá szükség. A fotózás szüneteiben megnéztük a képeket, mi több, nekünk is ugyanezek tetszettek.

– A fotók közül melyik kerül bekeretezve a hálószoba falára?
– Nem hiszem, hogy lesz ilyen. A falra Bettina világbajnoki övvel készült fotói kerülnek fel. Egy sportoló pályafutásában ez a fontosabb. A „lenge” képeknek a családi albumban van a helyük.

– Megérte elvállalni? Anyagilag, erkölcsileg…
– Ha egyetlen forintot sem adtak volna érte, akkor is elvállaltuk volna. Sokszor előfordult már, hogy Bettina szerepléseiért egyetlen fityinget sem kaptunk. Szerintem erkölcsileg is megérte. Kilencven százalékban pozítiv a visszajelzés, a többivel pedig nem foglalkozunk.

– Mikor láthatjuk legközelebb Bettinát a ringben?
– Talán márciusban. Hogy hol és milyen apropóból, még nem tudjuk. Szeretnénk, ha Tapolcán bokszolna, és az az összecsapás világbajnoki címmérkőzés lenne. Ha minden igaz, még ezen a héten eldől.

– Még egy utolsó kérdés: mikor szurkolhatják végig a nézők a dr. Csábi Bettina-Regina Halmich világbajnoki csúcsrangadót?
– No, igen! Ez az a mérkőzés, amit rengetegen várnak! És amit szerintem soha nem rendeznek meg. Két súlycsoport van közöttük és úgy látom, senki sem érdeke ez az összecsapás. Egy biztos: ha valami csoda folytán mégis lesz Csábi-Halmich mérkőzés, az csak a német világbajnok hazájában, de még inkább szülővárosában, Karlsruhéban képzelhető el. És ott is csak úgy van esély nyerni, ha Regina padlót fog, és ott ott is marad. Maradjunk tehát a realitások talaján: vannak még fontos, kemény ellenfelek, akiket érdemes legyőzni. De ha egyszer majd azt mondják, hogy Csábi Bettinának a Regina Halmich elleni világbajnoki meccsre kell készülnie, akkor már másnap elkezdjük a felkészülést!

Lőrinczi Csaba