Menu

Közelítsük meg sértetlenül a szemeteskonténert

Kukát látogatni életbiztosítás nélkül a felelőtlenség netovábbjának számíthat a jövőben a Sugovica-parti kisvárosban. Aratnak majd ezerrel a gyorstalpalók, a Hogyan közelítsük meg sértetlenül a szemeteskonténert címszó alatt futó tanfolyamukon tudásukat gyarapítani vágyókban nem lesz hiány.

Történt ugyanis eccer/valamikó, valamelyik este, röpke három órával azután, hogy! Vagyis akkor amikor: a bajai Halászpart egyik vendéglátóipari egységének takarítással megbízott alkalmazottja dolgavégeztével a közeli kuka felé vette az irányt a szemeteszsákkal. Merész vállalkozás, ezt errefelé csak a legbátrabbak merik véghezvinni. Már csak azért is, mert a Halászparton az egy négyzetméterre jutó kocsmák és szórakozni vágyó polgárok számával egyidőben a sokszáz lóerős csodamasinákon és/vagy nyugati szalonképes tragacsokon elemi ösztöneiket kiélők is túlszaporodtak.

A fekete Volkswagen Golffal való találkozást a sofőr aligha, a kukát megcélzó hölgy annál inkább megsínylette. A becsapódás után rögvest aszfaltot fogott, de szerencséjére egy nagy adag ijedtséggel és néhány horzsolással megúszta a kellemetlen találkozást. A Golfot vezető feltűnően csinos, ifjú szőke hölgy, mint aki jól végezte dolgát, továbbhajtott. Benne hagyta a cserben áldozatát.