Menu

Ki vetkőzik Csábi Bettina után?

Csábi Bettina

Csábi Bettina

Levetkőzött az olimpiai bajnok úszónő! – mai hír. Újra levetkőzött Fresh Andi, ledobta ruháit a sztárénekes barátnője – pár nappal ezelőtti hírek. A felsorolást folytathatnánk, de a lényeg úgyis az lenne, hogy továbbra is vetkőznek a sztárok és/vagy a híresnek kinevezett nők. Nem baj ez, gondolom én, ha vetkőzni akarnak, akkor vetkőzzenek. De az is biztos, hogy nem csak én gondolom ezt így, hiszen Magánzárka blogomon már többször csókoltattam a keresőket.

A keresőfronton ott tapasztaltak szerint az a helyzet, hogy Csisztu Zsuzsa minden szinten, szinte minden! Vagyis: Csisztu Zsuzsa kell a népnek! Annyira, hogy még a Várhalmi-féle cicanadrágos ugrókötelezés is jóval a háttérbe szorul. Pedig ő legalább bajai polgár. Bár a Magánzárka távolról sem mondható szexoldalnak, a keresőszavak alapján odaérkező látogatóknál dominál a szex.

Hiába no, meztelen nőkre kíváncsi a magyar: Csisztu Zsuzsa mögött továbbra is Demcsák Zsuzsa, Csábi Bettina, Miló Viktória és Pálinger Katalin szerepel a lista élén, de már a “meztelen Görbicz Anita” keresőkifejezés is felkerült a toplistára.

Ezt pedig a tévében láttam-hallottam anno a horvátországi női kézilabda világbajnokság egyik közvetítésén: „Látom, Pigniczki vetkőzik a kispadon!, mondja a magyar-román mérkőzést élőben közvetítő Sport1 televízió kommentátora. Majd kisvártatva hozzáteszi: Görbicz is! Én pedig – nyilván többezer férfitársammal együtt – bánatosan kesergek. Miért ennyire amatőrök a horvát operatőrök?! Ilyenkor miért azt kell mutatni, hogy Dobrin két gólra felhozza a szomszédokat? Őket nem érdeklik a magyar kispadnál zajló események?”

Miközben Kármán Irén, az életveszélyesen megvert újságíró internetes naplójában szó szerint ez olvasható: „Azt kérdeztétek és kérdezik folyamatosan tőlem, hogy mi arról a véleményem, hogy szaros-e a másik oldal is. Igen. Kormányokon átívelően folyt a rendszerváltás utáni legnagyobb gazdasági bűncselekmény-sorozat”, jókedvcsináló gyanánt szerintem nem árt azon is elgondolkodni, hogy ki vetkőzik Csábi Bettina után? A kétszeres profiboksz világbajnok bajai sportoló ezt már kétszer is megtette, de vajon ki lesz a következő bajai sztárcsaj, aki felfedi bájait?