Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Bányászok állították meg a Sükösdöt!

Kiesett a sükösdi labdarúgócsapat a Magyar Kupa 2. fordulójában. Kár mert a következő körben már az NB I.-es csapatok is csatlakoztak volna. A vendég az NB II.-es Komló gárdája volt. Felemás érzései lehetnek annak aki végignézte a mérkőzést. Sőt ha csak az eredményt látjuk akkor tovább is lépünk hogy papírforma eredmény született, reális a két csapat közötti 0-4-es eredmény.

A hazaiak – a pálya széléről így tűnt – teljesen feladták a támadások lehetőségét. Rácz és Tamás a hazaiak két csatára nem kapott különösebb támogatást a középpályáról, kaptak viszont fejenkét két-két védőt. A Koszorús legények a saját tizenhatosuk előtt ragadtak a meccs nagy részében, általában 8-9 emberrel védekeztek. A saját tizenhatosuk előtt passzolgathattak csak mert amint közelítettek a komlói térfélhez, a baranyaiak azonnal letámadtak. Általában ugyesen járatták a labdát aztán a széleken próbálták Schindler és Halász vezérletével feljuttatni a csatárokig de ezek a támadások rendre elhaltak a komlói térfél közepén.

A gólokról viszont megjegyezhetjük hogy egyet leszámítva elég szerencsés – sükösdi szempontból szerencsétlen – szituációkból estek. Az első egy húsz méterről leadott lövésből született de egy hazai védőn megpattanva, Szabados kapust megtréfálva hullott a hálóba (0-1). A második egy szöglet után kavarodásból lett, ahol a labda többször is lepattant az ötösön, egyszerre öten szerettek volna fejelni, de senkinek nem sikerült, végül mégis a kapuban ragadó sükösdi hálóőr mellett fejelt Varga a kapuba. (0-2) A harmadik gól viszont egy szép vendég akció után esett, a kitámadó sükösdiek labdavesztés után nem zártak vissza és Varga újabb gólt szerzett csapatának, magának pedig már a harmadikat. (0-3) A negyedik pedig egy (jogos) tizenegyesből született, egy kezezés után, Fodor lőtt a kapu bal sarkába (0-4). Már négy nullás állásnál talán felszabadult a hazai csapat és néhány helyzetre is futotta. A legnagyobbat Rácz Fecó hagyta ki, aki közelről próbálkozott de a komlói kapus hárított.

A sükösdi csapat a mutatottól játszott már jobban is, talán túlságosan tisztelte ellenfelét, s a támadásokat feladva próbálta őrizni kapuját, aminek az eredménye (csak) 0-4 lett.
Összefoglalva elmondható hogy a komlói győzelem jogos és megérdemelt, a sükösdi csapattól eddig is szép teljesítmény volt hogy idáig eljutott! Gratulálunk és sok sikert a bajnokságban mindkét csapatnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.