Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Lendületben a bajai kenus dinasztia

A bajai Kaiserek néhány éve a tolnai Tolnatext KKSC színeiben szállítják a jobbnál jobb eredményeket. Kaiser Adrián és Kaiser Jonathan egyre jobb eredményeket ér el a korosztályos versenyeken. Adrián már nemzetközi versenyeken is bizonyított. Édesapjuk az edzősködés mellett két szenior magyar bajnoki címet nyert idén. Nemrégiben felkérték, hogy legyen a bajai kajak-kenusok trénere. Kaiser János edzőtől kérdeztük, hogy milyen volt a 2007-es kenu versenyidényük?

– Nagyon jóra sikeredett. Nehezen indult, a szezon elején még nem igazán jöttek az eredmények. Igaz, ebben az is közrejátszott, hogy az első megmérettetések környékén mi még javában edzettünk, készültünk a későbbi magyar válogatókra és nemzetközi versenyekre. Az első viadalok után már jóra fordultak a dolgok.

Jonathan a korcsoportos országos bajnokságon bejutott a döntőbe, kilencedik lett. Ami igazán fontos, az az, hogy jó időeredménnyel zárta a bajnokságot. Adrián számára idén a nemzetközi megméretés volt a cél, kíváncsiak voltunk, hogy milyen teljesítményre képes a nemzetközi mezőnyben. Az utolsó hazai válogatóversenyen jól teljesített, de az EORV-n elért 4. helyezése a kiváló.

Neki idén szeptember volt a nagy hónap. Szeptember elején a magyar válogatott tagjaként részt vett a szerbiai ifjúsági kajak-kenu Európa-bajnokságon. Adrián elsőéves ifiként jutott ki az EB-re, kenu négyesben hazánk második csapatában versenyzett, s a válogatott hozta a tőle elvárt eredményt. A C-4-es egység az 1000 méteres távon bejutott a döntőbe és végül a 9. helyen zárta a kontinensbajnokságot. Az is látszott, hogy egyéniben még bele kell erősödnie a nemzetközi mezőnybe.

A belgrádi Európa-bajnokság után a lengyelországi kajak-kenu Európai Olimpiai Reménységek Versenye volt a következő nagyon fontos viadal. Adrián itt a lehető legjobb eredményt érte el: egyéniben 4:20-as 1000 métert produkált. Itt a döntőben kiváló taktikát választott, sokáig a 6-7. helyen lapátolt, de a végén feljött a 4. helyre. Ezzel magasan hozta az elvárásokat, hiszen a célkitűzés a 4-6. hely megszerzése volt. A válogatott vezetői, edzői is gratuláltak a jó teljesítményhez. Az idei nemzetközi eredményei révén Adrián a 2008-as magyar ifjúsági válogatott keretének tagja lett.

Szeptember végén számunkra véget is ért az idei szezon. Következett egy hónap pihen\&\#245; (október), majd november elején nekiálltunk felkészülni a 2008-as idényre. Adrián utolsó éves ifi lesz, számára különösen érdekes a következő szezon, hiszen választás előtt áll: döntenie kell, hogy tanulás mellett élsportoló akar lenni, vagy csak edzeget és a tanulásra fekteti a hangsúlyt. Mivel 2008 olimpiai év, számunkra az Európa-bajnokság lesz a fontos nemzetközi verseny, itt a jó szereplés a cél.

– Két fia edzéseinek irányítása mellett aktívan sportol, szenior versenyzőként bajnoki címek és érmek birtokosa…

– Az idei kajak-kenu masters országos bajnokságon a 40-44 évesek korcsoportjában indultam. Kenu négyesben 200 méteren címvédőként szerepeltünk a Baja-Pécs közös csapattal (a bajnoki aranyérmes kvartett tagjai: Szigeti Béla, Sovány László, Márton Mihály és Kaiser János – a szerk.), és anynyira jól ment minden, hogy nem csak a 200, de az 500 méteres távon is magyar bajnoki címet szereztünk. Emellett C-1 500 méteren ezüstérmes lettem. Természetesen én is folytatom, jövőre is ott leszek a masters (szenior) versenyeken. Nemrégiben felkértek a Bajai Spartacus Vízügy SC kajak-kenu szakosztályának az irányítására. Nagyon jól esett, hogy rám gondoltak, engem kértek fel edzőnek, de sajnos nem bírtam vállalni a feladatot. Kevés az időm. Vállalkozásunk, valamint a család, a gyermeknevelés és a két fiam edzéseinek irányítása mellett másra már nem jut idő. Még egyszer köszönöm, hogy amikor felvetődött, hogy ki legyen a bajai kajak-kenu szakosztály következő edzője, rám gondoltak.

Lőrinczi Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.