Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Kurityák Máté bronzérmes

Kemény versenyeken vannak túl a Bajai Judo Club versenyzői. Rudolf Tibor és Gergity Roland képviselte a Sugovica-parti egyesületet az október végén a budapesti UTE-csarnokban rendezett felnőtt II. osztályú cselgáncs országos bajnokságon. A bajaiak számára ez a nap nem a sikerek miatt marad emlékezetes, bár Rudolf Tibor bronzérmes helyezése igencsak értékesnek tekintendő.

Rudolf a döntőbe jutásért vívott csatában egy pillanatig kihagyott, s ez épp elég volt ahhoz, hogy ne tudja megismételni az előző országos bajnoki sikerét. Szerencsére a bronzmeccsen már nem hagyott kétséget afelől, hogy az első osztályban van a helye. A nap bajai negatívuma Gergity Roland sérülése volt. Roland könyöke olyan csúnyán sérült, hogy műteni kellett.

November első hétvégéjét – nagyszabású rendezvény keretén belül – egy diák A, B és C-korcsoportos verseny, a pestszentimrei Sportkastélyban rendezett Dax Sasaki kupa indította. Ezen a versenyen négy bajai dzsúdós vett részt. A diák A-korcsoportban Kovács Zoltán a második, a diák B-korcsoportban Zsellér Martin a harmadik, a diák C-korcsoportban Kozma Koppány a második és Sánta György a harmadik helyen végzett.

Ugyancsak november első hétvégéjén, de egy nappal késő;bb (vasárnap) kiváló bajai eredmény is született: a junior országos bajnokságon Kurityák Máté (aki még ifjúsági korcsoportos) magyar bajnoki bronzérmet nyert. Nagy próbatétel volt a bajai cselgáncsozók számára a Piliscsabán rendezett junior B-korcsoportos országos bajnokság (1990-es születésűek), hiszen Radics Attila vezetőedző tanítványai még ifjúsági korú versenyzőként vették fel a küzdelmet a náluk egy-két évvel idősebbekkel. Ez néhányuknak ugyan még túl nehéz feladatnak minősült, de szép eredményeket is jegyeztek a bajaiak neve mellé.

Az 1992-es születésű Köller Milán a 73 kilogrammosok súlycsoportjában szerzett 7. helyezése mindenképpen dicséretet érdemel, de az igazi nagy eredményt ezúttal Kurityák Máté hozta. A 90 kg-osok között most először versenyző bajai fiatalember nehéz sorsolása ellenére is megnyerte a bronzérmet, méghozzá úgy, hogy a kategória Európa-bajnokságán és az Európai Olimpiai Reménységek Versenyén idén induló magyar versenyzőt is ipponnal verte. Sajnos Rudolf Bálint – aki hosszú sérülése után ezen a versenyen tért vissza a tatamira – az első mérkőzésén megsérült, így nem bírta folytatni a küzdelmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.