Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Ismét a bajaiak a legjobbak! Magyarország legjobb triatlonklubja 2007-ben: Mogyi

Három év alatt immár másodszor vannak ott a csúcson a bajai triatlonisták: 2005 után 2007-ben is a Mogyi SE Baja lett Magyarország legjobb triatlonklubja! Sokak – és főleg a sportágat figyelemmel kísérő bajaiak – számára igazából nem is az a nagy hír, hogy ismét a bajai egyesület bizonyult az ország legeredményesebbjének.

Hiszen az már évek óta teljesen egyértelmű, hogy a Sugovica-parti triatlonegyesület háza táján történő dolgok az egész hazai triatlon számára mérvadónak, példaértékűnek és követendőnek kell(ene) lenniük. Sokkal inkább az az igazán nagy hír, hogy a honi triatlonklubok idei egyesületi pontversenyében a bajai Mogyi SE (4837 pont) a sportág hazai történetében eddig soha nem tapasztalt óriási fölénnyel, közel 800 ponttal előzte meg a második helyezett klubot (Budaörsi TKE, 4054 pont), míg a dobogó harmadik fokára feljutott egyesületre (TVK Mali Tiszaújváros 2225 pont) hihetetlenül sokat, több mint 2600 pontot vertek a bajaiak! Ez elképesztő!

A mogyisok és a nekik szurkolók szempontjából ez ugyan örvendetes fölény, ám a magyar triatlon jövőjére gondolva ez azért igencsak elgondolkodtatóan nagy különbség (és az országos rangsorban szereplő 91 triatlonklub közül csak a három legeredményesebbről volt szó az előbbiekben).

A Magyar Triatlon Szövetség által december 14-én Budapesten rendezett évzáró ünnepségen is szembetűnő volt a bajai klub eredményessége. Mert bizony érdekes és szívderítő (de újból hangsúlyozom, egyben elgondolkodtató is) volt látni a bajai tarolást: az ország legeredményesebb triatlonklubjának járó serleget Kenyeres Zoltán, a Mogyi SE klubelnöke vette át, az év sportolója díjátadáson pedig hat mogyist jutalmaztak.

Duatlonban a junior férfiaknál Faldum Gábor (vb 7. hely, duatlon junior országos bajnok, duatlon junior ranglistagyőztes), a felnőtteknél Szűcs Ákos (vb 33. hely) bizonyult idén a legjobbnak.

Triatlonban négy mogyis lett az év sportolója, serdülő fiúk: Pósa Szabolcs (országos bajnok, ranglistagyőztes), ifjúsági fiúk: Végvári Dávid (országos bajnok), junior férfiak: Faldum Gábor (országos bajnok, ranglistagyőztes), U23-as nők: Koch Renáta (világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnoki ezüstérmes).

A lista nem csak azért nem teljes, mert az előbbi felsorolásban csak ízelítőül szerepelt néhány eredmény az idei sikerekből, hanem azért is, mert eddig még szó sem esett arról a három emberről, akik nélkül ez nem jöhetett volna létre: Lenti Zsolt, Ódor Attila és Borbély Miklós.

Ha voltak eddig olyan emberek a magyar triatlonsportban, akik nem ismerték ezt a három bajai edzőt, most bizonyára egy életre megismerték és megjegyezték őket. Mert például az, amit a szövetség ünnepi évzáróján láthattak a résztvevők, az nem mindennapi dolog volt. Mindegyik díjazott (az Év Sportolója elismerésben részesült) tanítványa után a három bajai edzőnek is ki kellett vonulnia az elismerésért, kézfogásért, közös fotózásért, együtt ünneplésért. És a bajai edzőtrió hatszor állt ki a magyar triatlon élvonalát képviselők, valamint a jelen lévő vendégek és újságírók elé fogadni az éves munkáért és a kimagasló sikerekért járó tapsot és elismerést.

Ismét a Mogyi SE Baja lett Magyarország legjobb triatlonklubja. Van ok az ünneplésre.

Lőrinczi Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.