Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Baján is lesz amerikaifoci-csapat?

Egy halom tagbaszakadt, kétajtós szekrény kinézetű, mindenféle maskarába öltözött ember kerget egy tagbaszakadt, kétajtós szekrény kinézetű, maskarába bújt embert. Amikor elkapják, elkezdik püfölni. Nos, környékünkön ezt jobbára csak a tévében lehet látni, méghozzá az amerikaifoci közvetítések kapcsán. Ám ha minden jól megy, nemsokára egy bajai amerikaifoci csapatnak is szurkolhatnak a nézők. A csapat egyik tagjával beszélgettünk.

Baján és környékén is sokaknak tetszik az amerikai foci. Az első egynéhány alkalomnál tényleg csak a szórakozás kedvéért tojáslabdáztunk, majd végül úgy döntöttünk, hogy öszszeállunk és megpróbáljuk megalakítani az első bajai amerikaifoci csapatot kezdte beszámolóját Fehér Tibor, a bajai együttes egyik tagja.

– Ez június első hetében történt, ekkor történt az, hogy tizenegynéhányan összegyűltünk és megegyeztünk abban, hogy Baján is érdemes meghonosítani az amerikai focit. Egyik társunk ismerte a szekszárdi Bad Bones csapat egyik játékosát, így az együttessel kapcsolatos első teendőkről tőlük kértünk információkat.

Heti három edzéssel nekiálltunk a csapatépítésnek, szombatonként például közösen gyakoroltunk a Bad Bones tagjaival Szekszárdon. Mostanra eljutottunk arra a szintre, hogy 2008 elejétől egyesületi formában folytatjuk a szekszárdiakkal való együttműködést. Pontosabban: ez lehet, ez lesz az az amerikaifoci-csapat, amelyről álmodoztunk. Eddig mi Baja Bears (Bajai Medvék) néven futottunk, szekszárdi barátaink voltak a Bad Bones, a mostanság alakuló új csapatnak viszont más lesz a neve. Még nem tudjuk, hogy mi lesz az új elnevezés, de nem is sietünk ezzel, mert nem ez a legsürgősebb feladatunk.

Érdemes tudni, hogy nem csak a barátság és a kiváló kapcsolatok miatt egyesül a két város csapata, hanem azért is, mert egy amerikaifoci-csapat létszáma mintegy ötven fő. Tehát ha minden jól megy, akkor Bajáról és Szekszárdról összegyűlik egy csapatra való játékos. Az első amerikaifoci nekibuzdulás alkalmával többen voltunk Baján, de – főleg a továbbtanulás miatt – bizony lemorzsolódás is volt.

Nem olcsó sportág az amerikai futball, egy játékos felszerelése körülbelül 70 ezer forintba kerül. Cserébe viszont nagyon látványos sportág, és ugyan Magyarországon még csak gyerekcipőben jár, de sokfelé a világban – elsősorban természetesen az Amerikai Egyesült Államokban – nagyon népszerű és rengeteg nézőt vonzó sportág. Elég csak arra gondolnunk, hogy az amerikai bajnokság, az NFL mérkőzései rengeteg országban szerepelnek a legnézettebb tv-műsorok között, míg a döntő, a híres Super Bowl a világ egyik legnagyobb figyelemmel kísért sporteseménye. Reméljük, hogy Magyarországon is népszerű lesz a sportág, és természetesen abban is reménykedünk, hogy nekünk is lesznek szponzoraink, akiknek köszönhetően hazánknak ezen a táján is ütőképes csapatot tudunk majd kialakítani és működtetni.

Terveink között jelenleg az egyesület alapítása és a felszerelések beszerzése szerepel. A bajnokságban való szereplésre egyelőre még korai gondolni, de jövőre már szeretnénk néhány hivatalos meccset játszani. Jelenleg is folyik a tagtoborzás, tehát aki nem csak nézni, hanem játszani is szeretné az amerikai focit, kérjük jelentkezzen a következő telefonszámok valamelyikén: 30/36-77-8613 (Fehér Tibor), 70/22-84-228 (Szűcs Norbert). No és természetesen, amennyiben segíteni, támogatni szeretnének bennünket, akkor ugyanezeken a telefonszámokon állunk rendelkezésre.

A játékosok toborzásáról annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy az amerikai fociban a testalkat nem számít, hiszen mindenki számára meg lehet találni a megfelelő posztot a csapatban. Az sem utolsó szempont, hogy ebben a játékban kitűnően le lehet vezetni a fölösleges energiákat, de a lényeg elsősorban nyilván az, hogy az amerikaifoci szerelmeseinek is legyen csapatuk Baján – mondta Fehér Tibor.

Lőrinczi Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.