Menu

Hotel Kaiser Panzió Baja

Hotel Kaiser Panzió Baja Hotel Kaiser Panzió Baja. Kategória: panzió II. osztály. Cím: 6500 Baja, Tóth Kálmán u. 12. (Hattyú u. 2.). Tel: 79/520-450, 30/223-6633, 30/334-9122. Fax: 79/520-451. E-mail: panziokaiser@freemail.hu. Nyitvatartás: egész évben. Családbarát szálláshely. Gyermek kedvezmény: 10 év alatt. Csoportos kedvezmény: 5% 20 fő felett. Tolókocsival látogatható szobák száma: 6 db. Parkoló: 18 db. Távolság a vízparttól: 1 km. Szobaszám: 4 darab két ágyas, 15 db: több ágyas.

Szolgáltatások a szálláshelyen: saját parkoló, garázs, kávézó, TV a szobában, minibár, légkondicionálás, szauna, masszázs, zárt parkoló, számítógép csatlakozás, nemdohányzó szoba, 24 órás portaszolgálat, internet csatlakozás. A panzióban található Dallmayr Kávézó kávé különlegességeivel és Gelato Italiano fagylaltdesszertekkel várjuk vendégeinket.

A Kaiser Panzió Baján, a belváros szivében található, 2000. március óta működik. Profi kialakítású, modern, igényes, kábel TV, fürdőszobás szobákkal várjuk az üzletembereket és a pihenni vágyókat. A panziónkat bővítettük egy három szintre tagozódó 10 szobás egységgel, ami földszinti recepció, reggeliztető, terasz, és emeleti – szinteken vendégszobákból áll. 2004. januárban nyitottuk új egységünket, mely mindössze 100 méterre van a régi “Kaiser Panziótol”. A két egység neve Hotel Kaiser Panzio, címe: Baja, Tóth Kálmán u. 12.

További információ, szállásfoglalás a következő e-mail címen: panziokaiser@freemail.hu

0 Replies to “Hotel Kaiser Panzió Baja”

  1. […] Egészséges táplálkozásunk része, hogy naponta legalább kétszer fogyasztunk gyümölcsöt. A babaétrendben is ugyanúgy fontos szerepe van a gyümölcsnek és a napi kétszeri gyümölcsfogyasztásnak. No, de mit adjunk a picinek télen? Még olyan kicsi, nem eheti az összes fajta gyümölcsöt és ilyenkor már nincsenek nyári gyümölcsök a piacon. Honnan varázsolhatnánk az asztalra mégis mindennap finom gyümölcsöt, változatosan? TIPP Bajai szállás: HOTEL KAISER PANZIÓ BAJA […]

  2. […] A táplálékkal elfogyasztott természetes likopin fontos szerepet játszik egészségünk megőrzésében. Bár az EU nem határoz meg egyértelműen felső szintet a napi likopin fogyasztásra, nemzetközi tanulmányok szerint a javasolt napi likopin bevitel 5-10 mg. Sajnos a likopinban szegény táplálkozás gyakori, még a fejlett országok körében is. Hollandiában, Németországban, Finnországban és az Egyesült Királyságban elvégzett vizsgálatok egyaránt a javasoltnál alacsonyabb napi likopin bevitelről számolnak be, míg egy közelmúltban megjelent hazai tanulmány szerint a vizsgált felnőttek mintegy 60%-a a nemzetközileg ajánlott mennyiségnél kevesebb likopint fogyasztott. Ezért figyelnünk kell a természetes likopin megfelelő mennyiségű fogyasztására. TIPP Bajai szállás: HOTEL KAISER PANZIÓ BAJA […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.