Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Hotel Kaiser Panzió Baja

Hotel Kaiser Panzió Baja Hotel Kaiser Panzió Baja. Kategória: panzió II. osztály. Cím: 6500 Baja, Tóth Kálmán u. 12. (Hattyú u. 2.). Tel: 79/520-450, 30/223-6633, 30/334-9122. Fax: 79/520-451. E-mail: panziokaiser@freemail.hu. Nyitvatartás: egész évben. Családbarát szálláshely. Gyermek kedvezmény: 10 év alatt. Csoportos kedvezmény: 5% 20 fő felett. Tolókocsival látogatható szobák száma: 6 db. Parkoló: 18 db. Távolság a vízparttól: 1 km. Szobaszám: 4 darab két ágyas, 15 db: több ágyas.

Szolgáltatások a szálláshelyen: saját parkoló, garázs, kávézó, TV a szobában, minibár, légkondicionálás, szauna, masszázs, zárt parkoló, számítógép csatlakozás, nemdohányzó szoba, 24 órás portaszolgálat, internet csatlakozás. A panzióban található Dallmayr Kávézó kávé különlegességeivel és Gelato Italiano fagylaltdesszertekkel várjuk vendégeinket.

A Kaiser Panzió Baján, a belváros szivében található, 2000. március óta működik. Profi kialakítású, modern, igényes, kábel TV, fürdőszobás szobákkal várjuk az üzletembereket és a pihenni vágyókat. A panziónkat bővítettük egy három szintre tagozódó 10 szobás egységgel, ami földszinti recepció, reggeliztető, terasz, és emeleti – szinteken vendégszobákból áll. 2004. januárban nyitottuk új egységünket, mely mindössze 100 méterre van a régi “Kaiser Panziótol”. A két egység neve Hotel Kaiser Panzio, címe: Baja, Tóth Kálmán u. 12.

További információ, szállásfoglalás a következő e-mail címen: panziokaiser@freemail.hu

0 Replies to “Hotel Kaiser Panzió Baja”

  1. […] Egészséges táplálkozásunk része, hogy naponta legalább kétszer fogyasztunk gyümölcsöt. A babaétrendben is ugyanúgy fontos szerepe van a gyümölcsnek és a napi kétszeri gyümölcsfogyasztásnak. No, de mit adjunk a picinek télen? Még olyan kicsi, nem eheti az összes fajta gyümölcsöt és ilyenkor már nincsenek nyári gyümölcsök a piacon. Honnan varázsolhatnánk az asztalra mégis mindennap finom gyümölcsöt, változatosan? TIPP Bajai szállás: HOTEL KAISER PANZIÓ BAJA […]

  2. […] A táplálékkal elfogyasztott természetes likopin fontos szerepet játszik egészségünk megőrzésében. Bár az EU nem határoz meg egyértelműen felső szintet a napi likopin fogyasztásra, nemzetközi tanulmányok szerint a javasolt napi likopin bevitel 5-10 mg. Sajnos a likopinban szegény táplálkozás gyakori, még a fejlett országok körében is. Hollandiában, Németországban, Finnországban és az Egyesült Királyságban elvégzett vizsgálatok egyaránt a javasoltnál alacsonyabb napi likopin bevitelről számolnak be, míg egy közelmúltban megjelent hazai tanulmány szerint a vizsgált felnőttek mintegy 60%-a a nemzetközileg ajánlott mennyiségnél kevesebb likopint fogyasztott. Ezért figyelnünk kell a természetes likopin megfelelő mennyiségű fogyasztására. TIPP Bajai szállás: HOTEL KAISER PANZIÓ BAJA […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.