Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Több külföldi vendégéjszaka, bővülő belföldi turizmus

A Központi Statisztikai Hivatal előzetes adatai szerint 2007. novemberében a külföldi vendégforgalom tekintetében folytatódott, sőt javult az előző három hónapban tapasztalt kedvező tendencia: a külföldi vendégek és vendégéjszakák száma egyaránt 11,0%-kal emelkedett a kereskedelmi szálláshelyeken.

Legfontosabb, korábban csökkenést mutató piacainkon is növekedés tapasztaltalható: a német vendégéjszakák száma 2,2%-kal, a brit vendégéjszakák száma 20,7%-kal emelkedett. Ez összesen +11 ezer vendégéjszakát jelent Magyarország számára 2006 novemberéhez képest.

Mindkét piacunkon új légijáratok nyitása és erőteljes marketingtevékenység keltette fel az érdeklődést Magyarország iránt. Németországban a Ryanair brémai járatindítását a nagyvárosokban folytatott koncentrált Budapest Winter Invasion kampány, a sajtóban megjelent hirdetések és a tanulmányutak nyomán született számos cikk támogatta. Nagy-Britannia és Magyarország között a négy új légikikötő (Glasgow, Bristol, Liverpool és East-Midlands) bekapcsolásával, továbbá a Malév és a Wizzair kapacitásbővülésével az átlagos napi légikapacitás csaknem 40%-kal emelkedett. A Magyar Turizmus Zrt. brit külképviselete Budapest Winter Invasion nyereményakciókkal, a regionális és az egyik leghallgatottabb londoni rádiócsatornán elhangzott hirdetésekkel és interjúkkal, hírlevelekkel erősítette az érintett légitársaságok marketingkommunikációját.

Legjelentősebb piacaink közül bővült az Ausztriából, az Amerikai Egyesült Államokból és az Olaszországból érkező vendégforgalom, a korábban is fejlődő francia, román és spanyol beutazó turizmus esetében pedig ismét javulást regisztráltak. Legfontosabb piacaink többségében a már megkezdett Budapest Winter Invasion kampány, a szakmai kapcsolatok ápolása és a légitársaságokkal való közös marketingkommunikáció hozta meg gyümölcsét. Olaszország esetében a november eleji hosszú hétvége, az MT Zrt. intenzív hirdetési kampánya, Románia tekintetében a Wizzair járatindítása, Spanyolország esetében a nemzeti turisztikai marketingszervezet madridi metróban folytatott hirdetési kampánya külön kedvezett a vendégforgalom növekedésének.

A belföldi vendégforgalom szintén növekedést mutatott: a belföldi vendégek száma 10,4%-kal, a belföldi vendégéjszakák száma 6,1%-kal emelkedett 2006 novemberéhez képest.

Összességében a vendégek száma 10,7%-kal, a vendégéjszakák száma 8,4%-kal emelkedett a kereskedelmi szálláshelyeken.

A javulást a régiók többsége érezhette: 2007. novemberben a Balaton, a Budapest-Közép-Dunavidék, a Dél-Alföld és a Nyugat-Dunántúl régióban a külföldi és a belföldi vendégéjszakák száma egyaránt nőtt. A Közép-Dunántúlon a belföldi vendégforgalom mérséklődött, a külföldi vendégforgalom azonban több mint 20%-kal bővült. A Dél-Dunántúlon, az Észak-Alföldön és Észak-Magyarországon a belföldi vendégéjszakák száma növekedett.

Objektív Hírügynökség

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.