Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Jó ez a bajai kyokushin karate

Tizenhárom arany-, tizenhárom ezüst- és húsz bronzérmet nyertek 2007-ben. Ezek közül 10 aranyat, hat ezüstöt és négy bronzot a nemzetközi versenyeken gyűjtötték be. Szabadi István ötödik lett a junior Európa-bajnokságon, Kern Róbert a 6. helyet szerezte meg a szenior világkupán, Róka Györgyi a 7. helyen zárta a világbajnokságot. Kern Róbert, a Tetsushin Dojo Baja klubvezető-edzője country representative (országképviselő) és branch chief (ágazatvezető) lett. A bajai kyokushin klub 3 danos karatemesterével az előző idényről beszélgettünk.

– Milyen volt 2007?
– Kicsit felemás. A világversenyek szempontjából jó volt, hiszen Róka Györgyi hetedik lett a kyokushin világbajnokságon, én pedig a 6. helyet szereztem meg a szenior Világkupán. Sajnos a 2006 decemberében történt szervezeti szétválás (a Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szervezetből kivált egyesületek megalakították a Magyar Kyokushinkai Karate Szervezetet – a szerk.) rányomta bélyegét a 2007-es hazai idényre. Az új szervezet felépítésén volt a fő hangsúly, így az eddig megszokottnál kevesebb verseny rendeztünk Magyarországon. Mi például három olyan versenyen nem vettünk részt, melyeken tanítványaim évek óta kiválóan szerepeltek és sok érmet hoztak haza. A tavalyi év annyira az átszervezésről szólt, hogy a felnőtt és a korosztályos országos bajnokság is elmaradt. Azon vagyunk, hogy 2008-ban visszaálljon a rend, és pótoljuk a kiesett versenyeket.

– Mely tavalyi eredményeikre a legbüszkébb?
– Az utánpótlás eredményeinek nagyon örülök, a győri és a szécsényi nemzetközi versenyeken is kiválóan szerepeltek a fiatalok. A legnagyobb eredmények természetesen a felnőtteknél vannak: Róka Györgyi világbajnoki 7. helyezése kiváló, akárcsak a tavalyi borzasztóan erős nyílt holland bajnokságban (12 ország sportolói vettek részt a viadalon) Gróf András és Móricz Albert által elért bronzérem. A nyílt osztrák kyokushin bajnokságon Kapitány Tamás és Orbán Tibor osztrák bajnoki címet szerzett, Szabadi István pedig az 5. helyen végzett a junior Európa-bajnokságon. És nagyon nagy szó, hogy Orbán Tibor személyében bajai karatéka is szerepelhetett a férfi kyokushin világbajnokságon. (A sportág olimpiájának is számító sporteseményt négyévente rendezik meg Japánban, s a vb-re csak 192 karatéka kap meghívást – a szerk.)

– Kern Róbert fekete öves karatemester tavaly nyáron vizsgázott a 4. danfokozatra. Miért sikerült a vizsga úgy, ahogy?
– A tavaly tavaszi, nyílt holland bajnokságon kaptam meg az engedélyt, hogy nyáron Hollandiában vizsgázhassak a negyedik danfokozatra. Elkezdtem a felkészülést, minden jól ment, de június végén az utazás előtt – az ósükösdi edzőtáborban – balga módon, kis bemelegítés után beálltam a tanítványaim közé focizni. Egy rúgás után éreztem, hogy történt valami a jobb combommal. Történt mindez körülbelül tíz nappal az utazás és vizsga előtt. Mivel járni nem bírtam, az edzőtábor hátralévő két napját ülve voltam kénytelen végigvezényeltem. Visszatérve Bajára, kezelésbe vették a combomat, s az utazás előtti napon úgy éreztem, hogy minden rendben lehet. Kiutaztunk tehát Hollandiába, ahol a négynapos vizsga első napján egy erőltetett mozdulat következtében részleges combizom-szakadást szenvedtem. A fájdalmak ellenére végigvittem a vizsgát és azt azt záró 40 ellenfeles küzdelmet. Közben a sérülésem mellé még begyűjtöttem egy 5-6 centis külső combizom-szakadást. Tudtam, hogy felejthető a teljesítményem, így nem lepett meg, hogy nem sikerült a danvizsga. Ám annyit elértem, hogy idén nyáron ismét vizsgázhatok 4. danra. És nagy öröm számunkra, hogy feleségem, Róka Györgyi sikeresen vizsgázott, így egyesületünknek van egy újabb 3 danos karatemestere!

– A danvizsga ugyan nem sikerült, de Kern Róbert tavaly branch chief lett. Ez mit is jelent pontosan, és mekkora megtiszteltetés ez egy karatemesternek?
– Nagy szó, hogy engem választottak meg országképviselőnek, azaz én képviselhetem a szervezetünket a világban. Ám még ennél is nagyobb megtiszteltetés, hogy tavaly áprilisban Japánban a nemzetközi szövetség első embere, Kancho Matsui kinevezett branch chief-nek (ágazatvezetőnek). A világon körülbelül 150 ember viselheti ezt a címet. Azért is jelent sokat, mert ezt tényleg nem adományozzák oda mindenkinek, ezt ki kell érdemelni. És mivel az ágazatvezetői és az országképviselői feladataim nem hátráltatják a másik munkámat, továbbra is én maradtam a férfi válogatott szövetségi kapitánya. Sőt, mivel a bajai az ország egyik legeredményesebb egyesülete és itt található az egyik legjobban felszerelt edzőterem, ezután sok válogatott edzőtábor lesz városunkban.

– Megbecsülik Baján a kyokushin karate klubot?
– Igen. Úgy érzem, hogy nagy megbecsülésnek örvendünk. Nagyon köszönjük a bajai és környékbeli emberek szeretetét és támogatását.

– Milyen a Tetsushin Dojo Baja jelenlegi helyzete?
– Egyre jobb a külföldi megítélésünk, ennek nyilván az is jót tett, hogy branch chief lettem. Jók a kapcsolataink az európai és a világszervezet vezetőivel, és egyre többször hívnak minket a rangos külföldi versenyekre. Ebben az idényben meghívásunk van a nyári súlycsoportos és az őszi súlycsoport nélküli kyokushin japán bajnokságra. Ez nagyon nagy megtiszteltetés.

– Mit remél 2008-tól?
– Nagyon remélem, hogy visszaáll a 2006. decemberi szakítás előtti rend. Március elején Kyokushin Fesztivál néven a bajai MNÁMK Sportcsarnokban rendezzük meg a nyílt magyar bajnokságot, méghozzá a felnőttek és az utánpótlás számára egyaránt. Remélem, hogy ezzel a japán mintára rendezendő eseménnyel hagyományt teremtünk és ezentúl minden év tavaszán rangos karateverseny lesz Baján. Április elején utazunk Japánba, ahol részt veszünk a női világbajnokságon, valamint az ifjúsági és szenior Világkupán. Jó eredményeket várok 2008-tól.

Lőrinczi Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.