Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Irány a havas lejtő! (2.)

Itthon a szikrázó napsütésből, a lábunk alatt ropogó hóból, a szinte haraphatóan friss levegőből semmi nem jut. Aki a tél szebbik arcát szeretné látni, annak irány Ausztria.

Wellness-hegyek

A Ski amadé Gastein régiója igazi paradicsom azok számára, akik a hidegtől elgémberedett tagjaikat finom meleg termálfürdőben pihentetnék: gőzölgő szabadtéri medencék, szaunák, gőzfürdők, masszázsok tömkelege közül választhatnak. A gasteini sziklafürdőt 17 forrás táplálja, légköre egyedülálló. A Bad Hofgasteinban található termálfürdő Európa egyik legszebbje és legmodernebbike – még saját hegyi tóval rendelkező szaunaoázisa is van. A gasteini gyógybarlang levegője radont tartalmaz, 37,5-41,5 °C-os, páratartalma 70-100 százalékos.

A családosok igazi paradicsoma Angertal, ami nagy eséllyel indulna a leggyerekbarátabb síterep címért. A Family Gastein partenereket érdemes keresni akár szállásról, akár síiskoláról van szó. Máshol nem valószínű, hogy találunk olyan sísulit, ahol a gyerkőcök az oktatás idejére ingyen kapnak sisakot és színes biztonsági mellényt, és olyan szállást, ahol játéksarok és gyermekfelügyelet is van. Bad Hofgastein jégcsarnokában még gyerekdiszkó is van hetente egyszer, az Angertal étteremben pedig festő foglalkozás.

Aki pedig véletlenül unná a síelést, akár falra is mászhat. Jégfalra. Gastein ugyanis a jégfalmászók paradicsoma is: a nyáron dübörgő vízesések télen káprázatos mászótereppé válnak.

Karintia – A legnapfényesebb

Aki a karintiai síterületek valamelyikét választja, a magas faktorszámú naptejet semmiképp se felejtse otthon – aki valaha eltöltött egy napot a hegyen szikrázó napsütésben, az tudja, milyen pipacspirosra tud sülni az arc… Márpedig Karintiában a legtöbb alpesi régiónál jóval magasabb a napsütéses órák száma. De aggodalomra semmi ok: a hóágyúknak köszönhetően a hó biztos. Karintia mellett szól még az is, hogy nagyon közel van.

A családbarát

A Liesertal/Maltatal terepe a családosok Mekkája. A pályák szélesek és biztonságosak, de ez még kevés lenne a megtisztelő címre. Itt alapították a nyolcvanas években Európa első bébi és gyermekszállodáját, amit aztán több is követett, valamint Trebesing Babydorf Európa első, kifejezetten kiscsaládosok számára kialakított üdülőfaluja. A speciális síiskolák és síóvodák magától értetődőek, sőt, a Katschberg és Innerkrems síterületeken még “manójárat” is van a csöppségeknek a sípályára.

Kezdő terep

A Villachi síhegyek lankás pályái és a könnyen használható felvonók nagyban segítik a kezdőket – és az újrakezdőket. Lássuk be, jó pár év kihagyás után nem szívesen áll az ember egy fekete pálya tetején… A Gerlitzen a legjobb választás a(z újra)tanuláshoz: a pályák nem túl hosszúak, ami tökéletes a bizonytalan síelők számára.

dk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.