Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Tekintélyt parancsoló fölény

Öt arany, 5 ezüst és 3 bronz a bajai dzsúdósok horvátországi mérlege. Baja horvátországi testvárosa, Labin meghívására a bajai cselgáncsozók húszfős csapattal vettek részt a helyiek által rendezett nemzetközi versenyen. Népes volt a mezőny, négy ország (Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Olaszország, Magyarország) mintegy 350 versenyzője lépett tatamira Labinban, s a 10 éves korcsoporttól a felnőttekig minden korosztály számára rendeztek meccseket.

A legkisebbek között (a 10 éves korosztályban) szokatlan módon csak földharcban zajlott a verseny. Az egész mezőny legnépesebb súlycsoportjában (fiú 34 kg, 22 induló) két bajai cselgáncsozó indult. Kapitány Bálint négy győzelemmel és egy vereséggel a 3. helyen végzett. A másik versenyzőnek, Perger Dávidnak sajnos nem sikerült bejutnia a vigaszágra. A lányoknál a 27 kg-os súlycsoportban Andrási Emmának csak egy ellenfél jutott, akin négyszer is ippont érően fogott be leszorítást, s így első helyen végzett.

Az 1996-97-ben született fiúknál a 30 kg-os súlycsoportban Zsellér Martin csak a döntőben szenvedett vereséget. A harmadik győzelemhez is közel állt, de végül a hosszabbításban alulmaradt. Nem így járt viszont Vancsura Bodó, aki a 42 kg-osoknál mindhárom mérkőzését megnyerte, s a döntőbéli hosszabbítás után győztesen hagyta el a tatamit. Vass Balázs (46 kg) egy győzelemmel és két vereséggel az 5. helyen zárt. Az 55 kg-osok versenyében Kozma Koppány nagyon bíztatóan kezdett, a nagyobb övfokozatú ellenfelét válldobás után ipponnal verte. Sajnos a második mérkőzésére már nem tudott kiállni, mert rosszul lett. Ebben a súlycsoportban még is egy éremmel vigasztalódhattunk, mert a másik ágon Sánta György 3. helyen végzett.

A serdülő korosztály 50 kg-os súlycsoportjában három bajai dzsúdós került az elődöntőbe. Sas Máté nagy csatában verte meg György Richárdot így akkor már volt egy biztos bajai döntős. A másik elődöntőben Vass Antal – szintén nagy küzdelemben – győzedelmeskedett, majd végül a döntőt is megnyerte. György Richárd a harmadik helyért vívott csatában vereséget szenvedett, de élete első versenyén nagyon szépen mozgott, ami biztató a jövőre nézve.

Az 55 kilogrammosoknál is volt bajai csata, de sajnos csak a kisdöntőben, az elődöntőben ugyanis mindketten kikaptak. Kettejük párharcából végül Vancsura Bendegúz került ki győztesen, ő szerezte meg a bronzérmet Hidasi Milán előtt. Végvári Martin (66 kg) a horvátországi versenyen végig nagyon látványosan és szépen dolgozott. Két győzelem után aranyérmet akasztottak a nyakába. Martin egy korosztállyal feljebb is elindult, ahol a döntőig menetelt, de ott a végére már nem maradt erő. Az újabb bajai érdekeltségű nagydöntő a 73 kg-osoknál jött össze, itt ugyanis Husti Ákos is, Köller Milán is simán, két-két győzelemmel masírozott a fináléig. Az aranycsatát ezúttal Köller Milán nyerte meg.

A felnőtteknél Rudolf Tibor – edzői teendők mellett – 81 kg-ban versenyzett, s végül a második helyen végzett. A bajai cselgáncsozók labini mérlege: 5 arany-, 5 ezüst- és 3 bronzérem, valamint három 3. és három 5. helyezés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.