Menu

Alsóvárosi siker a körzeti döntőn

Baján rendezték meg a III. korcsoportos leány kosárlabda diákolimpia körzeti döntő, melynek házigazdája az Újvárosi ÁMK volt. A tornán résztvevő hat iskola csapata (Dunaegyháza, Kalocsa, Dusnok, Újvárosi ÁMK Baja, Gyakorló Általános Iskola Baja és az Alsóvárosi ÁMK Baja) két hármas csoportban körmérkőzéssel döntötte el, hogy kik játszhatnak a helyezésekért.

Az A-csoportban a Gyaxi magabiztosan győzte le a dunaegyházi és a dusnoki lányokat, míg a B-csoportban az Alsóvárosi ÁMK először a nagy rivális Újvárosi ÁMK felett aratott imponáló győzelmet, majd a kalocsai lányoknál is jobbnak bizonyult. A döntőben óriási csata alakult ki bajai gyakorlósok és az alsóvárosiak között, és végül csak a végjáték döntött az alsóvárosiak javára.

A torna dobogósai: 1. Alsóvárosi ÁMK, 2. Eötvös József Gyakorló Általános Iskola, 3. Újvárosi ÁMK (mindhárom bajai csapat).

Az Alsóvárosi ÁMK Baja tagjai: Jerkovics Boglárka, Stefánovics Kitti, Weiner Brigitta, Kurityák Csenge, Turbucz Jenifer, Forgó Nóra, Keresztes Gordana. Alsó sor: Garami Fanni, Kajtár Daniella, Kucsora Réka, Farkas Barbara, Palla Kitti. Testnevelő: Vaskóné Mokány Zsuzsanna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.