Menu

Major Tamás idén is az élen végzett

IWKU Open nemzetközi bajnokság, Budapest. A versenyen négy ország (Anglia, Írország, Magyarország és Ausztria) karatékái vettek részt, köztük a Baja Wado Karate Dojo SE sportolói. A bajaiak egy arany-, két ezüst- és egy bronzéremmel, valamint egy 4. helyezéssel zárták a versenyt.

Eredményeik.

Formagyakorlat (kata), szenior férfiak: 1. Major Tamás 3 dan, 3. Bogdán Attila 3 dan; nők: 2. Major Nóra 2 dan, U16 lányok: 2. Demeter Dzsenifer, U14 lányok: 4. Czifra Klaudia.

Major Tamás, a Baja Wado Karate Dojo SE 3. danos klubvezető-edzője: – A várakozásoknak megfelelően teljesített a csapat. A két ifjúsági versenyzőnk számára ez a verseny egyben kvalifikációs viadal is volt az őszi olaszországi világbajnokságra. Hozták a jó formájukat, még két verseny van hátra, s remélem, hogy kijutnak a világversenyre. Nórától várható volt a jó szereplés, így is történt. Az eddig bronzérmek után előrébb lépett és ezüstérmet nyert. Nálam is elvárható volt a jó eredmény: reménykedtem, hogy sikerül megismételni a tavalyi győzelmet, így is történt. Bogdán Attila nyolcévnyi kihagyás után tért vissza és első versenyén rögtön dobogós lett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.