Menu

Szurkoljunk a bajai fiúknak!

Nyernek érmet az aranyat érő bajai fiúk? Ez itt a kérdés! Legalábbis a házigazda bajaiak számára most nincs ennél fontosabb kérdés. A Bácska fiataljai kétszer is ezüstöt nyertek az utóbbi évek kosárdöntőin, s ezek mellett biztos jól mutatna egy még fényesebb medál. Pálkerti Tamás edző nagyon bízik a szurkolók támogatásában. A drukkereknek ugyanis nagy szerepük lehet a hőn áhított aranyérem elhódításában. Jöjjenek ki az MNÁMK Sportcsarnokba! Szurkoljunk együtt a Bácska kosarasainak! Nézzük meg együtt, hogy lesz-e ismét aranycsapata Bajának?!

Baján rendezik idén a fiú kadett kosárlabda bajnokság országos döntőjét. A négynapos torna csütörtökön kezdődött és vasárnap ér véget. A májusi 22-25-i megmérettetésen Magyarország legjobb nyolc csapata bajnoki érmekért küzd meg az MNÁMK Sportcsarnokban. A csoportmérkőzések csütörtökön és pénteken zajlanak: az A-csoportban a Debrecen, a Vasas, a 12 Karátos Iskola és az Univer KSE, míg a B-csoportban a Tiszaújváros, a PVSK, az Albacomp és a házigazda Bajai Bácska harcol a továbbjutást jelentő első két helyért. A keresztjáték összecsapásai szombaton lesznek, majd vasárnap 11 órakor kezdődik a bronzcsata, ezt követően pedig – 13 órakor – indul az aranycsata a 2008. évi fiú kadett kosárlabda bajnoki címért.

Pálkerti Tamás, a Bácska kadettcsapatának edzője elmondta: kisebb sérülések, és betegségek miatt picit döcögős volt a felkészülésük, de most már minden rendben van. A bajai tréner óvatosságra int: persze, szeretnének jól szerepelni hazai közönség előtt, ám valószínűleg a négy azonos képességű csapat (Baja, Debrecen, Tiszaújváros, 12 Karátos Iskola) közül kerülnek majd ki a dobogós helyezettek.

– A Bajai Bácska kadett kerete 17 fős, ám egy-egy meccsre csak 12 játékost lehet nevezni. Remélem, hogy minél több kosarasom játszhat a bajai döntőn. Egy biztos: mi egy csapat vagyunk és egymásért, valamint a bajai kosárlabdasport fogunk küzdeni!

Kérjük a kosárlabdát szerető bajaiakat, hogy ezen a hétvégén minél többen látogassanak ki a mérkőzéseinkre és szurkoljanak nekünk. A fiúknak rengeteget számíthat a segítség. Ígérjük, minden tőlünk telhetőt megteszünk a minél jobb eredményért! – mondta Pálkerti Tamás, a Bajai Bácska kadettjeinek edzője.

Lőrinczi Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.