Menu

Baján rendezik a fiú kosárlabda országos kadett bajnokság döntőjét

Kedves Versenyzők, Edzők! Tisztelt Játékvezetők, Sportbarátok!

A Bajai Bácska Férfi Kosárlabda Egyesület nevében köszöntjük a Sugó-Bau Fiú Országos Kadett Bajnokság döntőjének minden résztvevőjét, a felkészítő edzőket, valamint a versenyzőket elkísérő családtagokat, szurkolókat. Egyesületünk nagy megtiszteltetésnek és az utánpótlás nevelésünk elismerésének tartja e torna megrendezésének lehetőségét.

Az elmúlt évek rendezéseihez hasonlóan igyekszünk jó hangulatú, színvonalas versenyzési körülményeket és sportszerű mérkőzéseket biztosítani. Köszönet a sportrendezvényt lebonyolító csapatnak, a támogatóknak melyek hozzájárultak a sikeres lebonyolításhoz.

Gratulálunk a résztvevő csapatoknak, hiszen ez a kitartó munka és sok verejték eredménye, hogy a legjobb 8 kadett csapat közé jutott.
Gratulálunk, mert csapatként nyertetek.
Gratulálunk, mivel fegyelem és alázat van bennetek a kosárlabda iránt.
Gratulálunk az edzőknek az áldozatos munkájukhoz.
Gratulálunk a szülőknek mert a hétvégi programot és a mindennapokat a kosárlabdához alakították, alakítják.

Ez egy állomás a sportpályafutásotokban, de itt és most kell megmutatni ki a jobb a felkészültebb. A győztes a győzelemből a vesztes a vereségből merítsen erőt és adjon kitartást mindenkinek a későbbiekben. Hiszen egy sportolónak minden nap meg kell küzdenie az ellenfelével. A jó csapatból nőnek ki nagy egyéniségek és a nagy egyéniségek nélkül nincs igazán jó csapat.

Szeretnénk, ha ez a torna egy lépcsőfok legyen a magyar utánpótlás-nevelés felemelkedésében. Valamint a versenyzők és edzők fejlődését szolgálja. Vendégeinknek, hozzátartozóknak és a szurkolóknak izgalmas, színvonalas, sportszerű mérkőzéseket kívánunk.

A szurkolás és a versenyzés mellett ismerkedjenek meg Bajával, nézzék meg a város és a környék nevezetességeit, kóstolják meg a halételeket. Reméljük szeretett városunkban az eltöltött négy napban sok élménnyel és szép emlékekkel gazdagodnak vendégeink. Ha majd visszajönnek, kívánjuk, jó szívvel tudjanak gondolni a 2008.májusában Baján eltöltött időre.

Sportszerű mérkőzéseket, eredményes játékot, jó szurkolást mindenkinek!

A Bajai Bácska FKE elnöksége

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.