Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Csak az utolsó tíz méteren gondolta, hogy nyerhet

Hatalmas meglepetést okozva a Mogyi SE tehetséges fiatal versenyzője, Faldum Gábor nyerte meg a Triatlon Tour legutóbbi, június végén Baján rendezett fordulóját. A hazaiak öröme nagy volt, hiszen a IV. Mogyi Triatlon verseny előtt még legmerészebb álmukban sem gondolták volna, hogy a felnőtt férfiaknál két mogyis között dőlt majd el az első hely sorsa.Az már csak hab a tortán, hogy az izgalmas verseny végén sprintbefutó volt: az utolsó métereket Faldum Gábor jobban bírta, így csapattársát, Bajai Pétert megelőzve szerezte meg élete első Triatlon Tour-győzelmét. A bajai triatlonklub 20 éves versenyzőjével erről a nagy sikerről, a tiszaújvárosi triatlon Világkupán való szerepléséről és a londoni olimpiai álmokról beszélgettünk.

– Tavaly volt az utolsó junior idényed, idén elsőéves U23-as versenyző vagy. Tervezted, hogy még ebben az évben felnőtt Triatlon Tour-fordulót nyersz?
– Nem. Egyáltalán nem. Erre nem számítottam, s arra végképp nem, hogy futóversenyben nyerek majd. A felkészülési időszakban főleg az úszásra fektettük a hangsúlyt, a futás háttérbe szorult. Rengeteget úsztam, látszik is a fejlődés. Az idény elején már a futásra is jobban odafigyeltünk, de sajnos a kaszói verseny előtt megsérültem, ez pedig egy hónappal rövidebb felkészülést eredményezett.

– Milyen taktikát alkalmazva sikerült a „nagyok” előtt megnyerni a bajai versenyt?
– Az volt a cél, hogy az úszás és a kerékpározás során ott maradjak az élbolyban, s akkor majd a futásnál beleadok mindent, „ami a csövön kifér”.

– Mikor tudatosult benned, hogy megszerezheted életed első Triatlon Tour győzelmét?
– Szerintem a verseny utolsó tíz méterén. Addig nem gondoltam bele, hogy még akár én is nyerhetek. Voltak holtpontok, főleg futásban úgy 2500 méternél, de túltettem magam rajta. Már csak 10 méter volt a célig, hátranéztem és ekkor már arra gondoltam, hogy kész, eldőlt, nyertem, ez a verseny az enyém!

– Csapattársaddal, Bajai Péterrel küzdöttél az első helyért. Előfordult már korábban is ilyen éles helyzet, amikor Peti ellen kellett meccselned egy sikerért?
– Még nem fordult elő ilyen, csak ettől az évtől versenyzünk együtt. Tiszaújvárosban a kerékpározás során ő első bolyban tekert, én a másodikban. Tehát akkor nem mérkőzhettünk meg futásban. A bajai Triatlon Tour volt az első alkalom, hogy meccselnem kellett vele.

– A sprintbefutó után azt mondtad: jó szereplésben bíztál, de még a verseny reggelén sem gondoltál arra, hogy te nyered a bajai Triatlon Tourt. Azóta aludtál már néhányat a győzelemre. Most hogyan értékeled a bajai sikert?
– Még most is nagyon örülök neki, ez nem kétséges. Számomra jól sikerült a bajai verseny. Az úszásom azért lehetett volna jobb is, de a kerékpározással és a futással elégedett vagyok.

– Két évvel ezelőtt a szlovéniai Portorozban nyerted az első junior Európa Kupa-futamot, tavaly Tiszaújvárosban a másodikat. Június közepén – már a felnőttek között – Balatonfüreden nyolcadik lettél. Ezen a hétvégén is nagyon fontos nemzetközi triatlonverseny, Világkupa lesz Tiszaújvárosban. Faldum Gábor hogyan fog szerepelni?
– Nézegetem ám a rajtlistát, több mint 70 nevező van. Örülnék, ha a középmezőnyben, a 35-40. hely környékén célba tudnék érkezni. Balatonfüreden nagyon jól sikerült az úszás. Ha ez így lesz Tiszaújvárosban is, akkor talán nagy gond nem lehet. Már megvan a taktika is: Coluccit kell figyelnem, főleg a bringázás során. (Reinaldo Colucci brazil triatlonista, az idei tiszaújvárosi Világkupára a 8-as rajtszámot kapta – a szerk.)

– Négy év múlva olimpia lesz Londonban. Turistaként vagy magyar olimpikonként utazol majd a brit fővárosba?
– Megyek Londonba! Vagy így, vagy úgy. Az már csak természetes, hogy legszívesebben a magyar olimpiai csapat tagjaként utaznék! Az a cél, hogy kijussak a 2012-es londoni olimpiai játékokra. Akkor leszek 24 éves. Az olimpiai előtt szeretnék részt venni a 2010-es budapesti triatlon világbajnokságon, ahol az U23-as korcsoportban jó szereplésben bízom. Utána jöhet London! Nagyon örülnék, ha sikerülne kijutni az olimpiára. Egy dolog addig is biztos: még sokat kell fejlődnöm.

Lőrinczi Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.