Menu

Ungvári Miklós és Mészáros Anett Baján fog edzeni

Nagy megtiszteltetés érte a Bajai Judo Clubot azzal, hogy a jövőben havonta egy alkalommal a Vasvári Pál utcai sportcsarnokban láthatja vendégül a régió legjobb felnőtt, junior és ifjúsági cselgáncsozóit. A négy megyéből (Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Tolna) álló régió kiegészülhet még vajdasági dzsúdósokkal is.

Az első régiós összetartás november 21-én 17.30-kor lesz. Bajára várjuk a nemrégiben Brazíliában rendezett világbajnokságon olimpiai kvótát szerzett paksi Mészáros Anettet (vb-bronzérmes), illetve a kecskeméti színekben versenyző – szintén vb-3. – Ungvári Miklóst is. A felnőtt és junior válogatott több tagja is jelen lesz az edzésen. A bajai versenyzőknek bizonyára óriási élmény az ország legjobb judósaival testközelben lenni, látni őket, velük együtt edzeni.

A legfiatalabb utánpótlás nemzedék számára is nagy motiváló hatása lehet annak, hogy a legjobbak látogatnak el hozzánk. Az edzés más, mint egy versenym itt tapintható, látható igazán a judo minden szépsége, ilyenkor felszabadultabban mernek indítani, támadni a versenyzők, mint versenyen. Úgy gondolom, hogy a hozzá nem értő néző számára is csemegét tartogat az ilyen forma küzdelmi edzés – tájékoztatta a Bácskai Sportot Andrási Barna bajai edző.

A Bajai Judo Club vezetősége szeretettel vár minden érdeklődőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.