Menu

A Pelikán vezet

Az Origo hírportál által végzett összehasonlítás alapján a Pelikán honlapja vitte el a pálmát. Az összehasonlítás tárgyát négy, online repülőjegyértékesítő portál honlapjának és keresőrendszerének értékelése képezte. Tehát nemcsak a dizájn, de a funkcionalitás szempontjából is a miénk a vezető pozíció.

Kezdjük csak szépen az alapfunkciókkal. Igazán büszkék lehetünk ugyanis arra, hogy honlapunk szolgáltatások széles körét szeretné ügyfelei számára elérhetővé tenni. A online repülőjegyfoglalás mellett ugyanis a www.pelikan.hu-n szálláskeresésre és természetesen foglalásra is lehetőség nyílik. Vagy tehetjük mindezt egy lépésben, amely jócskán időt spórolhat meg bárkinek, hisz egy adott városba egyszerre, egy helyen is lehetséges repülőjegyet és e mellé szállást is foglalni. Az Origo azonban nagy pozitívumként értékelte akciós rovatunkat is, ahol naptáraink segítségével könnyedén és egyszerűen foglalhatók le a repülőjegyek az egyes dátumokra. S hogy teljes legyen a sor, az Origo hírportál által végzett tesztelés azt is bizonyítja, a Pelikánon a legegyszerűbb végigkísérni a foglalások menetét.

Újabban azonban egy további felhasználóbarát funkcióval is megkönnyítjük a Pelikánnal utazók online foglalását. A funkció fontos ismertetőjegye, hogy sok esetben jelentős pénzösszeget tud megtakarítani annak, aki kihasználja ezt a lehetőséget. Minden utazó jól tudja ugyanis, hogy egy-egy repülőjegy ára nagyon szorosan összefügg az indulás időpontjával. A Pelikán Plussz/Mínusz napos keresőrendszerével azonban az ügyfél által választott dátum környékén meg tudjuk mutatni a sokkal kedvezőbb árú repülőjegyeket is. A Pelikán vállalat ténylegesen fő célkitűzése tehát, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb áron kínálja a repülőjegyeket. Mindezt jól példázza az Origo felmérése is, mely során egy kétirányú repülőjegy kerestetett Milánóba. És az eredmény? A Pelikán honlapján jelentősen alacsonyabb árat találtak az összehasonlítást végzők, mint a többi online repülőjegy-értékesítő portálon. S hogy végső soron is visszatérjek az Origo hírportál által végzett összehasonlításhoz, a négy vizsgált oldal közül a design szempontjából is a Pelikán vezet.

Döntse el tehát ki-ki maga, hogy közvetlenül a légitársaság, vagy éppen egy repülőjegy-értékesítő portál honlapján foglalja le repülőjegyét. Ha azonban mindezt egyszerűen, kedvezményes áron és magyar nyelven szeretné megtenni, akkor mindenképp a www.pelikan.hu oldalát válassza.

S, ha ennyi érv még nem lenne elég, hadd éljek az Origo szavaival: „Pelikán – repjegyfoglalás magyaroknak.”

www.pelikan.hu

Ha szeretné elolvasni az Origo hírportálon megjelent cikket, kattintson az alábbi linkre:
http://www.origo.hu/utazas/20081014-repulojegy-foglalas-pelikanhu-fapadoshu-repjegyhu-beszallokartyahu.html


Síelés – síutak | Olcsó repülőjegy | Szilveszter 2008 | Karácsony | Last minute utak | Egzotikus üdülés | All inclusive utak | Előfoglalási akciók | Akciós körutak

Suzuki Barta

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.