Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Veretlenül listavezető bajai kosaraslányok

Mind a hat mérkőzését megnyerve veretlenül zárta a 2008-as évet a Baja ÚDKSE női kosárlabda csapata. A mérleg: 6 mérkőzés, 6 győzelem, 425-317-es kosárarány. Az NB I/B Keleti csoportban listavezető Sugovica-parti gárda edzőjével, Nagypál Gáborral beszélgettünk a 2008-2009-es bajnokság őszi idényéről.

– Számomra is nagyon kellemes meglepetés ez az eredmény – mondta a bajaiak szakvezetője. – A bajnoki rajtkor volt bennünk némi félelem, hiszen néhány fontos játékosra (Orbán Szilvia, Kniesz Bernadett, Böröcz Anita, Kiss Laura) nem számíthattam az új idényben. Ráadásul a felkészülés során Tóth Barbara is megsérült, műteni kellett és az egész ősz során nem állhatott a csapat rendelkezésére. Így történt, hogy az eddig is nagyon fiatal bajai csapat még jobban megfiatalodott a bajnoki rajtra, az átlagéletkor nem érte el a 17 évet.

Sikeres szereplésünk annak tudható be, hogy fiatal meghatározó kosarasaink, Katona Zsófia, Szöllősi Boglárka, Theodoreán Alexandra, Kovács Dóra játéka kezdett beérni. A jó védekezés mellett ponterős játékkal segítették győzelmekhez a csapatot. A bajai gárdában rutinosnak számító Szepsi Gina és Kühn Anna is rengeteg segítséget jelentett, de a keret többi tagja, Kácsor Eszter, Kőhl Alexandra, Bokányi Rita is nagy szerepet játszott az eredményes szereplésben.

Idény közben Szepsi is megsérült, három hétig nem játszhatott, így kénytelenek voltunk visszahívni a csapatba Kiss Laurát, aki hasznos játékával sokat lendített az ÚDKSE szekerén. Jó szereplésünk titka elsősorban a jó védekezés, valamint az, hogy lendületes kosárlabdajátékra törekedtünk. Minden mérkőzésen volt három-négy játékos, aki átlagon felüli teljesítményt nyújtott. Őszintén szólva, a bajnokság indulásakor nem gondoltam, hogy a csoport első helyén zárjuk a 2008-as évet. Ez eszembe sem jutott. Ám úgy tűnik, hogy a 3-4 évvel ezelőtt megkezdett következetes munka kezd beérni.

Utánpótlás csapataink közül a junior és a kadett már középdöntős a bajnokságban, és nagyon reméljük, hogy mindkét együttes bejut majd az országos döntőbe. Serdülőink veretlenül listavezetők a régiós csoportjukban, de a serdülő B és a gyermekcsapatunk is játékban van. Utánpótlás szinten az őszi idény sikeresnek nevezhető, s ezért abban reménykedünk, hogy a 2008-2009-es bajnoki idény ugyanolyan sikeres lesz, mint az előző volt. Az előző években ugyanis ugyanis a Baja ÚDKSE az ország legjobb utánpótlás-nevelő klubja között szerepelt.

Hogy akkor mégis mi történik a nagyon tehetséges játékosainkkal? Miért nincsenek Baján? Minden korosztályban voltak-vannak kiemelkedő, válogatott szintű játékosok (Gergely Dominika, Gorjanácz Ágnes), akik térítésmentesen igazolhatnak el tőlünk. Azért igazolhatnak ingyen máshová, mert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége által nem rendezettek az átigazolási szabályok. Így sajnos az értékeinket nem tudjuk megtartani. Szabad a rablás!

Nehéz lesz az év eleje, hosszú tavasz elé nézünk. Sok mérkőzést kell játszanunk, s a csapatunkból öt játékos érettségizik majd. Nekik a tanulásban is helyt kell állniuk. Nehéz tavaszunk lesz, de bízom benne, hogy – ha a sérülések elkerülnek minket, és ismerve a lányok küzdeni tudását – az alapszakasz hátralévő részében és a rájátszásban is jól fogunk szerepelni. A rájátszás az alapszakasznál is keményebb lesz, de nem féltem a bajai lányokat. Bízom bennük.

Köszönjük a bajai önkormányzat, szponzoraink és szurkolóink segítségét, hiszen az ő támogatásuk nélkül nem szerepelhetnénk ilyen jól. Reméljük, hogy a továbbiakban is örülhetnek a bajai kosaraslányok jó teljesítményének. Mindenkinek békés, boldog, eredményekben gazdag új évet kívánunk – zárta értékelését Nagypál Gábor, a női kosárlabda NB I/B Keleti csoportban éllovas Baja ÚDKSE edzője.

Lőrinczi Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.