Menu

“A dolog azon múlik, hogyan tudjuk a saját játékunkat megvalósítani”

Szombaton 17:00-tól Baja ÚDKSE-t látja vendégül a kecskeméti női kosárlabda-csapat. Rákészültek-e az ellenfélre? – kérdeztük Tóth Viktortól a Kecskeméti KC edzőjétől:

“Az előjelek lehetnének jobbak, négy felnőttünkből Pellei Edit nem játszik. Ismerjük a bácskaiakat, de a dolog azon múlik, hogyan tudjuk a saját játékunkat megvalósítani. Tárgyilagosan a bajaiak a mérkőzés esélyesei, de hazai pályán többször, többek ellen is föltámadtunk már. Bízom a csapategységben, hogy úgy tudunk egymásért küzdeni, mint ahogyan eddig is küzdöttünk, és bízom a közönségben, hogy biztatják majd lányainkat” – osztotta meg várakozásait a hazai női kosárlabda első embere a kesport.hu-val.

Mint emlékezetes, a kecskemétiek játszottak már a Sugovica-partiakkal ebben a bajnoki idényben. Akkor 73:62-re a déliek győztek, ezzel szakítva meg a Kecskeméti KC veretlenségét.

Ha szombaton azonban 10 pontnál nagyobb hazai győzelem születik, akkor a két rivális helyet cserél a tabellán, vagyis a jelenleg 2. Kecskeméti KC megelőzi a vezető Baja együttesét.

A mérkőzés a Bolyai tornacsarnokában szombaton 17:00-kor kezdődik. A lányokhoz kapcsolódó hír, hogy kokárdás kosármeccs lesz március 15-én: a korábban elhalasztott Nyíregyháza elleni mérkőzést ugyanis ekkor pótolják a szabolcsi fellegvárban.

Forrás: kesport.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.