Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Különleges ajánlatok, különleges tájakra!

“Azért a víz az Úr” – sokáig ez lehetett volna a mottója a szigetközi térség kialakulásának, hiszen közel 2,5 – 3 millió éven keresztül az Ős-Duna és több mellékfolyója alakította ezt a területet elsősorban hordalék lerakásával, de aztán később a hordalékok átrendezésével.

Szigetek jöttek létre, majd tűntek el, hogy újabb szigetek jöhessenek létre. Ám a több millió éves munkát alig kétszáz év alatt is könnyedén tönkre lehet tenni, folyamszabályozással, vízlépcső építéssel és szennyezésekkel.

De szerencsére manapság a területnek azon kisebb része, ami még viszonylag épen megmaradt, újra nagyobb figyelmet kapott, és méltán térhet vissza az ország büszkeségei közé. A Szigetközi Tájvédelmi Körzetet 1987-ben alapították és közel 10.000 hektár terület tartozik alá. Alapvető célja, hogy ismét a víz játszhassa a főszerepet, amely az itteni környezet meghatározó eleme és alkotója. Az itteni növény- és állatvilág, mind ennek az őselemnek köszönhetik létüket, és mi is neki köszönhetjük, hogy ezt a csodálatos tájat látogathatjuk, fényképezhetjük vagy csak egyszerűen bőrünkön érezhetjük.

A Szigetköz települései a nagyobb szigetekre települtek, és szinte valamennyi falu történetének része egy-egy árvíz is. Ennek ellenére a közel 500 szigetet felölelő vízi labirintusra nagyon büszkék az itt élők. Vendégszeretetük pedig lehetővé teszi a turisták számára is, hogy kiélvezzék az itt töltött idő minden percét.

Aki nem riad meg a víztől, kajak-, vagy kenutúra formájában maga is betekintést nyerhet a galériaerdők övezte Duna-ágak különleges világába. Aki csak a partról szereti a vizet annak a számos telepített kavicsbánya-tó nyújthat igazi horgászélményt. S aki még távolabbról szereti csak a víztükröt szemlélni, annak a térség lovas iskolái által szervezett túralovaglások és sétakocsikázások nyújthatnak feledhetetlen élményt. Aki pedig csak kedvese, vagy gyermekei vízimádata miatt jön el a Szigetközbe, annak még mindig lehetősége nyílik a Dunakilitin lévő golfpálya mélységében elbújni a víz elől.

A környék másik fontos vizes élményét adhatja a lipóti termál- és strandfürdő, melyet a 2200 méterről feltörő 64 Celsius fokos hőforrás táplál. A 2002-ben, Magyarország egyik legmodernebb fürdőjeként megnyitott strand évről évre szélesíti a lehetőségeket. Idén például egy 1200nm-es strandmedence, óriáscsúszdákkal és vízi parkkal kezdi meg a vendégek fogadását.

A strandfürdő közelében található az Orchidea Hotel Lipót, amely 34 igényesen berendezett szobájával 4 csillagos színvonalon, de inkább 3 csillagos áron saját kül-, és beltéri termálvizes élménymedencével várja kedves vendégeit. A település és ezáltal a Hotel is jó lehetőséget nyújt az egész térség csillagtúraszerű bebarangolásához.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.