Menu

OKB-döntő 2009: edzői beszámoló

Első csoportmérkőzésünket a Csata csapata ellen játszottuk. Ebben az évben három vereség volt a mérlegünk ellenük. A második és harmadik negyedben az idény legjobb játékával, már 20 pont felett is vezettünk. A végén 67-58 a javunkra.

Fontos győzelem volt, mert valószínű volt, hogy a Csata többet már nem nagyon fog hibázni ezen a tornán. A második napon az első összecsapás, a szintén szép reményekkel érkező Pécs ellen volt. Az alapszakaszban nyolcpontos vereséget mértek ránk Baján. Az első negyed egyenlő volt, de a második és a negyedik negyed jó játékával eldöntöttük a mérkőzést. Ezzel a győzelemmel már biztos a legjobb 4-ben voltunk. Csapatként játszottunk és ráadásul nagyon jól. Csoportelsők lettünk és teljesítettük titkos reményeinket, amiben nem sokan hittek. Este egy minden mindegy mérkőzésen szereztünk jó másfél órát a hazai Sopron csapatának, akik megszerezték első és egyben utolsó győzelmüket.

Szombaton jöhetett a BSE elleni elődöntő, majd vasárnap a bronzmérkőzés. A BSE és a BEAC ellen sem játszottunk gyengén, de mindkétszer szoros mérkőzésen kikaptunk.

A nagyszerű eredmény elérésében mindenkinek fontos szerepe volt, de a döntőn sokat és megbízhatóan játszott: Kovács Cintia, Deák Anikó, Kocsis Dóra, Ragadics Réka, Járai Márta. Külön öröm számomra, hogy Kovács Cintia az ALL STAR ötös tagja lett és a bronzmérkőzés legjobbjának is megválasztották.

KÖSZÖNJÜK AZ EGYESÜLETNEK ÉS SZÜLŐKNEK AZ EGÉSZ ÉVES TÁMOGATÁST ÉS SEGÍTSÉGET!

SZÉP VOLT LÁNYOK! HAJRÁ ÚDKSE!

Bődi Krisztián edző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.