Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Fapados: Wizz Air

A Wizz Air légitársaság elindításának ötlete 2003. júniusában született meg. Hat légitársasági, illetve más iparágakban tapasztalatot szerzett szakember Váradi József vezérigazgató vezetésével alakította meg a Wizz Air-t. Alig három hónappal később a Wizz Air-t bejegyezték és készen állt a repülésre.

Az első Wizz Air gép 2004. május 19-én Katowicéből, nem sokkal később június 24-én pedig Budapestről szállt fel. A Wizz Air jelenleg 10 bázison üzemel a régióban, több mint 120 útvonalat kínálva utasainak: Katowice, Varsó, Gdansk és Poznan Lengyelországban, Budapest Magyarországon, Szófia Bulgáriában, Bukarest, Kolozsvár és Temesvár Romániában és Kijev Ukrajnában. A légitársaság első cseh bázisát júniusban nyitja meg Prágában.

A Wizz Air értékközpontú légitársaság, elsődleges célja, hogy bevezetett újítások által élménnyé varázsolja az utazást. A legmondernebb technológiákra támaszkodva biztosítjuk, hogy a “Wizz Air élmény” mind a szolgáltatás minőségét, mind az árat tekintve első osztályú legyen. A Wizz Air által kínált szolgáltatás lényege: nyomtatott jegy nélküli utazás, költség és időhatékony másodlagos repülőterek használata, egy osztályos szék konfiguráció, szabad ülőhelyválasztás, étel-ital választék fizetés ellenében.

A Wizz Air új, modern, legújabb technologiát képviselő repülőgépeket üzemeltet, melyeket a világ egyik vezető karbantartó cége, a Lufthansa Technik tart karban. Professzionális személyzetünk elkötelezettsége és odaadása emlékezetessé teszi a Wizz Air gépek fedélzetén töltött órákat. A Wizz Air flottája fiatal, 180 üléses, Airbus A320 típusú repülőgépekből áll.
útonalhálózat

A Wizz Air folyamatos tárgyalásokat folytat annak érdekében hogy minél több választási lehetőséget nyújtson utasai számára. Az útvonalhálózatot folyamatosan bővítjük, újabb és újabb városokkal növelve az elérhető úticélok számát. Jelenleg a Wizz Air járatok több, mint 100 útvonalon közlekednek Európa-szerte. A Wizz Air a régió legalacsonyabb költségekkel üzemelő légitársasága. Ehhez nagy mértékben hozzájárul a megfelelő repülőtér megválasztása. Ez az oka annak, hogy a Wizz Air járatai – amikor csak lehetséges – másodlagos repülőterekre érkeznek, melyek olcsóbbak, mégis gyors és barátságos szolgáltatást kínálnak az utasok számára. A Wizz Air folyamatosan tárgyal további repülőterekkel.

A Wizz Air munkatársainak meggyőződése, hogy a különbség az egyes emberekben rejlik. A csapat 100%-san felkészült, ügyfélorientált szakemberekből áll, akik mind szigorú etikai szabályok alapján dolgoznak, kiváló csapatszellemben. A munkatársak különböző országokból érkeztek, beleértve Magyarországot, Lengyelországot, Nagy-Britanniát, Hollandiát, Németországot, Kanadát és Franciaországot is. A motivált, professzionális és multi-kulturális menedzsmentnek köszönhetően a Wizz Airnél a magas szintű vezetői képességek és a motiváció a fő húzóerő és a siker egyik kulcstényezője. Jelenleg közel 800 dolgozója van a cégnek.

Cég címe:
Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft.
Airport Business Park C2, Lőrinci út 59
2220 Vecsés, Hungary
Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság, Cg.:13-09-096209
Adószám: 13122605-2-13

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.