Menu

Fapados: Wizz Air

A Wizz Air légitársaság elindításának ötlete 2003. júniusában született meg. Hat légitársasági, illetve más iparágakban tapasztalatot szerzett szakember Váradi József vezérigazgató vezetésével alakította meg a Wizz Air-t. Alig három hónappal később a Wizz Air-t bejegyezték és készen állt a repülésre.

Az első Wizz Air gép 2004. május 19-én Katowicéből, nem sokkal később június 24-én pedig Budapestről szállt fel. A Wizz Air jelenleg 10 bázison üzemel a régióban, több mint 120 útvonalat kínálva utasainak: Katowice, Varsó, Gdansk és Poznan Lengyelországban, Budapest Magyarországon, Szófia Bulgáriában, Bukarest, Kolozsvár és Temesvár Romániában és Kijev Ukrajnában. A légitársaság első cseh bázisát júniusban nyitja meg Prágában.

A Wizz Air értékközpontú légitársaság, elsődleges célja, hogy bevezetett újítások által élménnyé varázsolja az utazást. A legmondernebb technológiákra támaszkodva biztosítjuk, hogy a “Wizz Air élmény” mind a szolgáltatás minőségét, mind az árat tekintve első osztályú legyen. A Wizz Air által kínált szolgáltatás lényege: nyomtatott jegy nélküli utazás, költség és időhatékony másodlagos repülőterek használata, egy osztályos szék konfiguráció, szabad ülőhelyválasztás, étel-ital választék fizetés ellenében.

A Wizz Air új, modern, legújabb technologiát képviselő repülőgépeket üzemeltet, melyeket a világ egyik vezető karbantartó cége, a Lufthansa Technik tart karban. Professzionális személyzetünk elkötelezettsége és odaadása emlékezetessé teszi a Wizz Air gépek fedélzetén töltött órákat. A Wizz Air flottája fiatal, 180 üléses, Airbus A320 típusú repülőgépekből áll.
útonalhálózat

A Wizz Air folyamatos tárgyalásokat folytat annak érdekében hogy minél több választási lehetőséget nyújtson utasai számára. Az útvonalhálózatot folyamatosan bővítjük, újabb és újabb városokkal növelve az elérhető úticélok számát. Jelenleg a Wizz Air járatok több, mint 100 útvonalon közlekednek Európa-szerte. A Wizz Air a régió legalacsonyabb költségekkel üzemelő légitársasága. Ehhez nagy mértékben hozzájárul a megfelelő repülőtér megválasztása. Ez az oka annak, hogy a Wizz Air járatai – amikor csak lehetséges – másodlagos repülőterekre érkeznek, melyek olcsóbbak, mégis gyors és barátságos szolgáltatást kínálnak az utasok számára. A Wizz Air folyamatosan tárgyal további repülőterekkel.

A Wizz Air munkatársainak meggyőződése, hogy a különbség az egyes emberekben rejlik. A csapat 100%-san felkészült, ügyfélorientált szakemberekből áll, akik mind szigorú etikai szabályok alapján dolgoznak, kiváló csapatszellemben. A munkatársak különböző országokból érkeztek, beleértve Magyarországot, Lengyelországot, Nagy-Britanniát, Hollandiát, Németországot, Kanadát és Franciaországot is. A motivált, professzionális és multi-kulturális menedzsmentnek köszönhetően a Wizz Airnél a magas szintű vezetői képességek és a motiváció a fő húzóerő és a siker egyik kulcstényezője. Jelenleg közel 800 dolgozója van a cégnek.

Cég címe:
Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft.
Airport Business Park C2, Lőrinci út 59
2220 Vecsés, Hungary
Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság, Cg.:13-09-096209
Adószám: 13122605-2-13

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.