Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

A Bajai Halkommandó bajai halászlé receptje

Hozzávalók: Végy 3 kg halat, 75 %-a ponty legyen (ha szomjas vagy, igyál hozzá száraz vörösbort). Kilónként számolj hozzá 1 nagy fej vöröshagymát, egy púpozott evőkanál édes-nemes őrölt piros paprikát, ízlés szerint sót, 4-5 db erős cseresznyepaprikát vagy Univer Erős Pistát, a halászléhez Gyermelyi gyufatésztát (ha szomjas vagy, igyál hozzá száraz vörösbort).

A halászlé előkészítése: A megtisztított halat beirdaljuk, felszeleteljük, besózzuk. Legalább egy órát állni hagyjuk. A halikrát, tejet külön rakjuk, nem sózzuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk (ha szomjas vagy, igyál hozzá száraz vörösbort).
Főzése: A bográcsba belerakjuk a halszeleteket, a kockára vágott hagymát, majd felöntjük vízzel (kg-onként 1,1 vagy 1,2 literrel a bogrács nagyságától függően). Alágyújtunk és erős lángon főzzük, hadd lobogjon a lé. Hagyjuk forrni és amikor a habját elforrta, beleszórjuk a törött paprikát. A belsőség 15-20 perc elteltével kerüljön a bográcsba a cseresznyepaprikával együtt. Ezután beállítjuk az ízeket. A halhús forrásától számított fél óra múlva elkészült a halászlé. A halászlé készítésével párhuzamosan, lobogó sós vízben kifőzzük a Gyermelyi gyufatésztát. (A maradék bort meginni!)
Tálalása: A szeleteket külön tálcára tesszük és a lét a tésztára öntjük, vagy külön tálaljuk. Az így elkészített halászléhez jó étvágyat kíván a Bajai Halkommandó csapata!

A Bajai Halkommandó szolgáltatásai: Látványkonyha (halászlé, gulyás, paprikás ételek készítése). Rendezvényszervezés (műsorok, progra-mok). Sörsátrak, alkalmi büfék telepítése, működte-tése. Léggömb dekoráció. Főzőversenyek, gasztro-nómiai bemutatók előszervezése, lebonyolítása. Sátrak, party-sátrak, színpadok, asztalgarnitúrák (sör-asztal, bankett asztal), székek, szabadtéri főzőeszközök (bogrács, háromláb, főzőfej, alátét tálca), edény (tányérok, evőeszközök), abroszok kölcsönzése. Szabadtéri vízvételi helyek kialakítása.

RÉSZLETES INFORMÁCIÓ:
ARGUMENTUM PLUSSZ BT. 6500 Baja, Rókus u. 16.
Tel.: 06-30-9530-062, 06-30-9950-439 Fax: 06-79-323-474
E-mail: rendezveny.baja@citromail.hu
Web: www.bajaihalaszle.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.