Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Szerb centerek a bajai női kosárlabda klubnál

20090830-szerb-centerekSzinte teljesen összeállt az NB I. A-csoportos női kosárlabda bajnokságban újoncként induló Bajai Női Kosárlabda Klub játékoskerete a pénteken délután a Szikla Sörkertben bemutatott két új igazolással. A feljutást kivívó saját nevelésű fiatal játékosok mellé elsősorban a magas posztokra kerestek embereket, illetve még esetleges egy, az irányító és hátvéd pozícióban is bevethető kosaras szerződtetése is.

Az erősítési tervek között szereplő két magyar játékos közül a 4-es poszton bevethető Szabó Petra már egy hónapja megérkezett Debrecenből, míg az 1-es – 2-es posztra majd később, az anyagiak függvényében igazolnak – mondta Nagypál Gábor szakosztályvezető. A centerpozíciókra viszont meg van a két szerb játékos, Danijela Utvic és Jelena Budimir személyében, akiket most mutattak be a helyi sajtó képviselőinek. Ezekkel az új játékosokkal mindenképpen meg kellett erősíteni az együttest, hogy sikerüljön a kitűzött cél, a középcsapattá válás, a legjobb 8 közé jutás. Az egyesület költségvetésének nagy részét jelenleg az önkormányzat adja, amely csütörtöki ülésén szavazott meg 8 millió forintot az év hátralevő részére, jövőre pedig 20 milliót ígért. Emellett – bíztatónak tűnő – tárgyalások folynak névadó szponzor ügyben is, multinacionális, ill. helyi vállalkozókkal is. A további támogatások megszerzésének függvénye az alacsony posztokon bevethető második magyar játékos igazolása. A jövő héten kezdődő felkészülési tornákon-edzőmeccseken derül majd ki, hogy hol tart és mire lesz képes a gárda. Játszanak majd a Szekszárddal, a MiZo-Péccsel, majd Szekszárdon hatcsapatos tornán vesznek részt. Meghívásuk van Szerbiába, Szabadkára, illetve Horvátországba, Eszékre is.

A 30 éves, 197 cm magas Danijela Utvic a szerb első ligában kezdte pályafutását, majd 4 évig egy amerikai egyetemi csapatnál szerepelt, a legutóbbi szezont pedig Ukrajnában töltötte. A 24 éves 194 cm-es Jelena Budimir társához hasonlóan több első osztályú szerb csapatban játszott, majd ugyancsak egy amerikai egyetemi együttes következett 3 évig. Mindhárom új kosarassal egyéves szerződést kötött az egyesület.

Peresztegi Nagy Ákost, a szintén a nyáron szerződtetett új vezetőedzőt, a klubvezetéssel együtt, meggyőzte a kétnapos próbajáték alatt mutatott teljesítménye a centereknek, ezért döntöttek a szerződtetés mellett. Úgy látja, hogy a középjátékosokról már termetük alapján is elmondható, hogy nagy segítéségére lesznek a csapatnak a bajnokságban, amint fizikálisan is utolérik önmagukat (május óta nem edzettek a múlt hétig), akkor meghatározó játékossá válnak, sokat fognak tőlük tanulni a helyi fiatal kosarasok. Mintegy másfél hónap áll a két center rendelkezésére, hogy kondíciójuk helyre álljon és tovább fejlődjenek is. Ha az elmúlt évek hagyományait követi majd a sorsolás, akkor az első fordulókban a tavalyi legjobbakkal találkoznak, amely mérkőzéseken még nem reális cél a győzelem, azt követően a középcsapatok elleni meccsek jelentik majd az igazi megmérettetést, ezekre kell már rendben lenniük a szerb játékosoknak. Kettejük egyszerre történő szerepeltetése is benne lesz a taktikai repertoárban, ugyanis Danijela Utvic a 4-es poszton is tud játszani.

ZL / hirter.hu


Videó: bajahirek.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.