Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Erősít a Bajai Női Kosárlabda Klub

Sajtótájékoztató keretében mutatta be a csapat új játékosát, a Zalaegerszegről érkezett Takács Diánát a Bajai Női Kosárlabda Klub vezetése. A 24 éves 178 centi magas, a 2-es és 3-mas posztokon bevethető kosarast egyhetes próbajáték után igazolta le az élvonalba most visszajutott Sugovica-parti együttes.

Peresztegi Nagy Ákos vezetőedző közölte, hogy az eltelt időszak tapasztalatai alapján döntött úgy a vezetés: folyamatosan megpróbálja a csapatot megerősíteni, amire egy jó lehetőség volt Takács Diána leigazolása, aki a próbajáték alatt meggyőzte a vezetőséget arról, hogy hozzá tud tenni a csapat teljesítményéhez. Hétfő óta már teljes értékű játékosává vált a klubnak. Az edző azt is elmondta, hogy szerdán még egy irányító érkezik az Egyesült Államokból kéthetes próbajátékra. Kristi Little az amerikai egyetemi bajnokság (NCAA) első osztályában a 2007/2008-as szezonban az év védőjátékosa volt, nagyon jó mutatókkal rendelkezik. Őt nyár óta figyeli a bajai együttes vezetése, és most érkezett el az idő, hogy megnézzék, mit tud. Bíznak benne, hogy tudásával, képességeivel nagyot fog lendíteni a csapaton.

Ha beválik, akkor a tavaly óta kényszerből játékmesterként tevékenykedő Szepsi Gina visszamehet eredeti posztjára, a 2-esre, ahol ponterősebb tud lenni, ezáltal és Takács Diával kiegészülve már a mezőnysor is remélhetőleg hozzá tud majd tenni az eredményességhez. Az amerikai kosaras leigazolásával már 15 fősre növekedhet a játékoskeret, ami meghaladja Peresztegi Nagy Ákos szakmai elképzeléseit, így előfodulhat, hogy egy-két fiatalabb kosaras hétfőn-kedden az egyéni képzéseken a felnőttekkel együtt készül, majd szerdától, amikortól a taktika veszi át a helyét, visszamennek az U 18-as gárdához. Előfordulhat az is, hogy egy-két játékost kölcsönadnak, hogy játéklehetőséghez jussanak. Hosszú távon azonban továbbra is nagyon fontos az utánpótlás kinevelése a magasabb szintre. A csapat most úgy készül, hogy az első hét (a Győr ellen lesz egy előrehozott) mérkőzés után, november 7-re, a Szekszárd elleni hazai találkozóra és azt követő meccsekre legyenek készen, hogy fel tudják venni a versenyt a közvetlen vetélytársakkal, és mérkőzéseket tudjanak nyerni.

Takács Diánát a játéklehetőség, az itt folyó szakmai munka és nagyon jó hangulat győzte meg arról, hogy ide igazoljon, és reméli, hogy segítségére tud lenni a csapatnak a tervek megvalósításában. Ehhez azonban még némileg utol kell érnie magát erőnlétileg, hiszen egy ideje nem edzett.

Tamás Zoltán, a klub ügyvezetője ismertette, hogy ezt az évet folyamatosan a csapatépítésre fordítják a hosszú távú tervek, a többéves A-csoportos szereplés érdekében. Természetesen meg kell találni az arányt a saját nevelésű játékosok és az új igazolások megfelelő számában, hiszen a közönség, a támogatók, a városvezetés részéről egyrészt elvárás az eredményes szereplés, ugyanakkor a bajai kosarasok szerepeltetése is. Ezt kell megfelelő egyensúlyba hozni. Az eddigiek azonban azt mutatják, hogy az A-csoporthoz mindeképpen szükséges erősíteni.

Szöveg: baja.hu / Zalavári László
Videó: bajahirek.hu / Dél TV

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.