Menu

Bajai evezősök remekeltek Velencén

A bajai evezősklub történetének eddigi legsikeresebb válogató versenye volt az elmúlt hétvégén Velencén rendezett kishajós válogató verseny. Ez a viadal volt egyben a magyar válogatott keretébe való kerüléshez és a csapatok kialakításához a leginkább meghatározó verseny – tudtuk meg Bartos Nándor vezetőedzőtől. Az EDF Démász Bajai SVSC evezősei tizenegy egységben álltak rajthoz és kilencben elérték a válogatottsághoz szükséges eredményt. A két hét múlva Szegeden rendezendő nemzetközi versenyen már az újonnan kialakult egységekben kell helytállniuk.

Kishajós Válogató Verseny, Velencei-tó, 2010-04-17.

Az EDF Démász Bajai Spartacus VSC evezőseinek eredményei:

Női serdülő kétpár: 2. Major Kata, Bartos Adél (bekerültek az Olimpiai Reménységek Versenyén induló női serdülő négypárevezős egységbe)
Férfi serdülő egypár: 3. Bodrogi István (tagja az ORV-re készülő férfi serdülő négypárnak)
Férfi serdülő kétpár: 2. Vancsura Bendegúz, Csányi Péter (tagjai az ORV-re készülő férfi serdülő négypárnak)
Női ifi egypár: 3. Uglik Szimóna (az ifjúsági világbajnokságra női ifi kétpárban készül), 6. Várhelyi Réka
Férfi felnőtt könnyűsúlyú kormányos nélküli kettes: 1. Veréb Dávid, Dumitrás István; 2. Forrai Dávid, Markgruber Balázs (ez a két kettes alkotja a magyar válogatott felnőtt és U23-as könnyűsúlyú négyest)
Férfi felnőtt egypár: 3. Kelemen Áron, 4. Rókus Zorán (ők ketten alkotják a férfi kétpár magyar egységet az U23-as Világbajnokságon)
Férfi felnőtt könnyűsúlyú egypár: 2. Varga Tamás (felnőtt könnyűsúlyú kétpárban készül a világbajnokságra), 7. Cselinácz János

Edzők: Bartos Nándor, Racsmány Gábor, Alföldi Zoltán.

0 Replies to “Bajai evezősök remekeltek Velencén”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.