Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Májusban rajtol az Erste Tour

Három fordulóból álló, amatőr versenysorozattal bővül májustól a hazai kerékpársport versenynaptára az Erste Bank jóvoltából. A pénzintézet a több mint 100 éves múltra visszatekintő, Magyarország egyik legrégebben működő sportszövetségével, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetséggel közösen hozta létre az Erste Tour névre keresztelt sorozatot. A verseny fődíja egy 840 ezer forint értékű Scott Addict R2 országúti kerékpár.

Sztanó Imre, az Erste Bank Hungary lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese és a versenysorozat ötletgazdája a versennyel kapcsolatban kiemelte: az Erste Bank Magyarország és a közép-európai régió meghatározó pénzintézeti szereplőjeként elkötelezett híve a sport, és ezen belül is az amatőr sport támogatásának. A Magyar Kerékpáros Szakági Szövetséggel való együttműködés garanciát jelent arra, hogy az Erste Tour versenysorozat kimagasló sportszakmai színvonalon valósulhasson meg.

Törzsök Zsolt, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség elnöke az Erste Bankkal való együttműködéssel kapcsolatban kiemelte: az Erste megjelenésével közel 20 év után tér vissza komoly pénzintézeti szponzoráció a magyar kerékpársportba, ami újbóli lendületet adhat az egész sportágnak.

A szervezők nem titkolt célja, hogy ezzel a versenysorozattal is közel hozzák a profi kerékpársport élményét az amatőr sportolókhoz Magyarországon. Az Erste Tour versenysorozat hazánkban egyedülálló módon a profikkal azonos körülményeket biztosít az amatőrök számára a releváns nemzetközi (UCI) szabályok betartásával. A versenysorozat résztvevői így a Magyarországon eddig csak profi versenyeken megszokott színvonalú szervezésre, útvonal biztosításra, frissítésre és egyéb szolgáltatásokra számíthatnak. Az Erste Tour utolsó fordulója egy napon, és részben azonos útvonalon zajlik majd a Central-European Tour, hazánk legnagyobb többnapos profi országúti versenyének egyik szakaszával, melyet, a Gyomaendrőd Nagydíjat (UCI 1.2) követően rendeznek.

Az Erste Tour versenysorozat mindegyik fordulójában 9 férfi és 3 női korcsoportban mérhetik össze tudásukat és kitartásukat az indulók, korcsoporttól függően hosszú, illetve rövidtávon. Előbbi esetben a versenytáv 80-115 km, utóbbi esetben pedig 10-25 km, amelyet a versenyzőknek jelentős szintkülönbséget is tartalmazó útvonalon kell teljesíteniük. A versenysorozat mindhárom állomása a hazai amatőr kerékpárosok által jól ismert, klasszikusnak mondható útvonalakon zajlik majd, mint például az esztergomi Vaskapuhoz, vagy a Tihanyi Apátsághoz vezető emelkedők. A profi versenyekhez hasonló módon a versenytávok abszolút győztesei minden fordulót követően egyedi tervezésű Erste Tour megkülönböztető mezt kapnak.

Nemcsak a versenyrendezés színvonala, de a versenysorozat díjazása is kiemelkedő, hazai viszonylatban amatőr versenyek tekintetében egyedülálló. Az összetett versenyt értékelhetően befejezők között értékes tárgyjutalmakat – például 5 pár Mavic Ksyrium Elite kerékszettet, valamint összesen 625 ezer forint értékű ProBike vásárlási utalványt – sorsolnak a rendezők, a fődíj pedig egy 840 ezer forint értékű Scott Addict R2 országúti kerékpár. Az első 100 mindhárom versenyre nevezett versenyző egyedi tervezésű Erste Tour kerékpáros mezt kap ajándékba, és mivel az Erste-csoport elkötelezett híve az utánpótlás támogatásának, külön díjakat kapnak majd az utánpótlás korú versenyzők legjobbjai.

A versenysorozat programja:
Erste Tour Esztergom – 2010. május 16.
Erste Tour Tihany – 2010. június 13.
Erste Tour Szerencs – 2010. július 24.

0 Replies to “Májusban rajtol az Erste Tour”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.