Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Triatlon Tour: Rangos verseny Baján

Június utolsó hétvégéjén a triatloné lesz a főszerep Baján. Magyarország legjobb triatlonistái – az előző évekhez hasonlóan – idén is a nyár első hónapjának végén randevúznak a Sugovica-parti városban.

A triatlon ismét visszatér Bajára! Június 26-án és 27-én Baja ad otthont a Triatlon Tour negyedik fordulójának. A Mogyi Triatlon Tour rendezőinek az a célja, hogy a városba látogató sportolók, edzők, sportvezetők és szurkolók egy kellemes és élményekben gazdag hétvégét töltsenek el a vizek és az ízek városában, a halászlé fővárosában, Baján!

Izgalmas futamok várhatók az összesen 430 ezer forint összdíjazású bajai triatlonversenyen. Az első napon, június 26-án, szombaton délután rendezik a Triatlon Tour futamokat. Az ifjúsági fiúk, a junior és szenior férfiverseny 15 órakor rajtol, utánuk a nők következnek 15:50-es rajttal, majd 16:45 órakor kezdődik a felnőtt férfiak futama. Mindegyik futamon 750 méter úszás, 20 kilométer kerékpározás, 5 kilométer futás távot kell teljesíteniük az indulóknak.

Természetesen sok bajai triatlonistának szurkolhatnak a futamokra kilátogató nézők. A remények szerint már az ifjúságiak és a juniorok versenyében szép bajai eredményeknek lehet majd tapsolni. A nők futamában ezúttal nem lesz ott a Mogyi SE legeredményesebb és Baja város egyik leghíresebb sportolója, a világbajnok, többszörös Európa-bajnok és sokszoros magyar bajnok Koch Renáta, aki anyai örömök elé néz. Ott lesz viszont a mezőnyben az a Vértesy Zsuzsanna, aki a bajai triatlonklub történetének első aranyérmét szerezte. És természetesen ott lesznek a feltörekvő bajai fiatal lányok, akik számára Vértesy és Koch a példakép kategóriába sorolandók, és akik számára híres klubtársaikhoz hasonlóan sikeresek szeretnének lenni.

Szokás szerint a felnőtt férfiak futamában várható a legnagyobb küzdelem. Izgalmas csata várható, hiszen legalább öt-hat triatlonista pályázik az aranyéremre, közülük pedig ketten a házigazda bajai Mogyi SE büszkeségei: Bajai Péter és Faldum Gábor! A triatlont szerető bajaiak számára őket nem szükséges bemutatni, de a sportágat kevésbé ismerők számára is – így előzetesként – elég lehet annyi, hogy Bajai Péter számtalan világkupán, valamint világ- és Európa-bajnokságon képviselte Magyarországot (természetesen ő is magyar bajnok) és ő a magyar triatlonsport utóbbi évtizedének egyik legkiegyensúlyozottabban jól teljesítő sportolója. Faldum Gábor, a nagy feltörekvő, a jelenkor talán legjobb formában lévő magyar triatlonistájának számít, aki az idei Triatlon Tour eddigi három fordulójából kettőt megnyert. És talán a nézők számára máig emlékezetes Bajai Péter és Faldum Gábor két évvel ezelőtti óriási csatája, amikor a 2008-as Triatlon Tour bajai fordulójában úgy nyert Faldum, hogy hatalmas sprintben tíz méterrel a cél előtt előzte meg az addig vezető Bajait.

Szóval kiváló futamok várhatók idén is június 26-án, a Mogyi Triatlon Tour versenyen. Másnap, június 27-én, vasárnap délelőtt 9 órakor kezdődnek a futamok. Először az újoncok, kezdők és amatőrök számára rendeznek aquatlon versenyt (futás – úszás – futás), majd következik serdülő és gyermek korosztály triatlon viadala. Kora délután, 13 óra 10 perckor veszi kezdetét a mozgást kedvelő családok egyik kedvence, az Én-Te-Ő verseny, ahol a háromfős váltó első tagja 200 métert úszik, a váltó második tagja 6 kilométer bringázik, a harmadik tag penzuma pedig 1,5 km futás.

A kétnapos bajai Mogyi Triatlon zárásaként következik három elit futam (rajtidőpontok: 14:00, 14:30, 15:00), ahol ismét a pénzdíjakért versenyezhetnek Magyarország legjobb triatlonistái. A Supermix nevet viselő futamokon a szombati elit férfiverseny első 20 és elit női verseny első 10 helyezettje állhat rajthoz. Nekik három egymás utáni futamban kell teljesíteniük a 200 méter úszásból, 6 km kerékpározásból és 1,5 km futásból álló távot.

Lőrinczi Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.