Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Nem kell kapkodni!

Kenyeres Imre a 16. helyen zárta a bonyhádi dupla ultratriatlon világbajnokságot. A Mogyi SE sportolója (és a bajai triatlonklub főszponzor cégének társtulajdonosa) 29 óra 46 perc 24 másodperc alatt teljesítette az ultratriatlon világverseny 7,6 km úszásból, 360 km kerékpározásból és 84,4 km futásból álló távját. A világbajnokságot a nagy favorit svájci Adrian Brennwald nyerte meg. A dupla ultratriatlon világbajnokságon 11 ország 51 versenyzője indult, közülük tizenegyen voltak kénytelenek feladni a versenyt. A célba érkezők közül csak az első három helyezett triatlonista tudta 24 órán belül teljesíteni a távot. Kenyeres Imrével a világbajnokságról beszélgettünk.

– Milyen volt a verseny?
– Hosszú és fárasztó. A szervezés és a közönség szuper volt. A segítők úgyszintén. Ez nagyon sokat jelentett, nekik is köszönhetően sikerült átvészelni a versenyt. Az úszás során minden rendben volt, s a kerékpározás is jól ment, bár arra már lehet mondani, hogy nehéz és fárasztó volt. Ráadásul az egyik szakaszon szembeszél fújt és a szintkülönbség is nagy volt. Ennek ellenére jól sikerült a kerékpározás. Ha jól emlékszem, ötödikként indultam neki futni. Ám az is igaz, hogy a bringázás sokat kivett belőlem, a futás első része nehezen ment.

– Hány holtpont volt a verseny során?
– A nagy holtpont a futás során volt. Tudtam, hogy ha azon túl leszek valahogy, akkor célba érkezek a világbajnokságon.

– A 380 kilométer kerékpározás során mikor kezd kényelmetlenné válni a bringa? Mikor vágná legszívesebben a földhöz?
– Már az elején nagyon kényelmetlen volt. Három nappal a verseny előtt összeszedtem egy idegbecsípődést a gerincem tájékán, de szerencsére ez nem akadályozott a versenyzésben. A világbajnokság előtti napokban még azon gondolkodtam, hogy jobb híján majd rátesznek a kerékpárra és megpróbálom teljesíteni a viadalt.

– Mire jó a szervezet több mint egynapos folyamatos terhelése?
– A bringázás során már nagyon várja az ember a futást. Bár az is igaz, hogy az úszás után jó érzés kerékpározni. Futás közben pedig már lehet számolgatni, hogy mennyi van még hátra. Nem a dobogós helyezés volt a célom. A család és a munka mellett nem sok idő volt a felkészülésre. Nem időeredményben gondolkodtam, most az volt a fontos, hogy célba érjek.

– Verseny közben mikor érezte úgy, hogy jó lenne aludni egyet?
– Már a versenyre menet, úton Dombóvár felé álmos voltam. Ezután már csak a futás elején, virradat előtt éreztem, hogy jót tenne egy kis alvás.

– A közel 8 km úszás nem monoton? Mit csinál ilyenkor a versenyző?
– Volt időm gondolkodni. Ilyenkor sok minden eszébe jut az embernek. A világbajnokságon 33 méteres medencében 230 hossz volt a penzum. A közel nyolc kilométer már olyan táv, hogy egyáltalán nem érdemes azzal foglalkozni, hogy mikor lesz vége. Felveszi az ember az utazósebességet, majd úszik, s egyszer majd szólnak, hogy kész, ennyi volt. Nem kell kapkodni!

– Szerepel még a tervekben dupla ironman teljesítése?
– Még közeli az élmény. Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy soha többet ilyen versenyt. Majd télen eldöntöm, hogy mi legyen. Tény, hogy jövőre is rendeznek dupla ironman világkupát Bonyhádon.

– További tervek a nyárra?
– Július közepén indulok Szombathelyen a Triatlon Tour olimpiai távú versenyen, majd augusztusban a nagyatádi ironman viadalon.

Lőrinczi Csaba

Dupla ultratriatlon világbajnokság, Bonyhád: 1. Adrian Brennwald (svájci) 21:28:48 óra, 2. Dirk Rolirad (német) 22:11:31, 3. Armin Hohenadler (német) 22:40:46,… 16. Kenyeres Imre (magyar) 29:46:24.

Él még? – kérdezték többen is, miután elmeséltem, hogy milyen versenyen ért célba a mogyisok triatlonistája. Néhányan még a szókincsük javát is elfelejtették a nagy meglepetésben, ugyanis csak az elképesztő, a döbbenetes, valamint a hihetetlen szavak jöttek ki – motyogás gyanánt – a szájukon. De a legjobban az az emberke tetszett, aki a távok hallatán az ujjain kezdett számolni és közben hangosan morfondírozott: “Tyűha! Úszott majdnem 8 kilométert, kimászott a medencéből, felpattant a bringára, tekert 380 kilométert, ez hosszabb, mint a Baja-Budapest távolság oda-vissza, majd leszállt a bringáról és lefutott 85 kilométert. Ezt a három versenyszámot megállás nélkül, gyors egymásutánban teljesítette 30 órán belül. Ajaj, ebbe még belegondolni is fárasztó!”
Él. Persze, hogy él. Sőt, a jövő hétvégén rajthoz áll a szombathelyi olimpiai távú Triatlon Tour versenyen. Ott már csak másfél kilométert kell úszni, 40 kilométert kerékpározni és 10 kilométert futni. Mondhatni, kész felüdülés lesz az a verseny. Augusztusban nagyatádi kirándulás és újabb Ironman szerepel Kenyeres Imre programjában. A triatlon klasszikus távját (3.8 km úszás, 180 km kerékpár, 42.195 km futás) eddig hat alkalommal teljesítette a mogyisok ultratriatlonistája. Négyszer Nagyatádon (2006, 2007, 2008, 2009), egyszer Angliában (2007) és egyszer Svájcban (2008) is célba ért az embert próbáló versenyen. A bonyhádi dupla ironman ultratriatlont nem csak idén, de már tavaly és tavalyelőtt is teljesítette (az idei világbajnokság volt, a másik kettő pedig Világkupa).
Szeptemberben rendezik a Spartatlont. Ott nem kell úszni és nem kell kerékpározni.
Csak futni: 246 kilométert.
Athéntől Spártáig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.