Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Elbúcsúztatták Gyúró Lászlót, a bajai cselgáncs atyját

Nemzetközi cselgáncs edzőtábort rendeztek augusztus elején Baján. Az utóbbi másfél évtizedben a Sugovica-parti város egyik legnépesebb és legjelentősebb nyári rendezvénye lett belőle, s ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az idei – immár tizennegyedik – edzőtáborozáson hat ország közel hatszáz cselgáncsozója vett részt. A tapasztalatokról Andrási Barnával, a rendező Bajai Judo Club edzőjével beszélgettünk.

– Idén harminchárom egyesület (huszonöt magyar és nyolc külföldi) versenyzői vettek részt a 14. bajai cselgáncs edzőtáborban – mondta a tréner. – Hat ország dzsúdósai érkeztek hozzánk: Magyarország mellett Svájc, Szlovákia, Románia, Szerbia és Horvátország judoklubjainak sportolói jöttek el a bajai táborba. Ötszázötven főnél többen voltak. Ezt onnan tudhatjuk a legjobban, hogy ennyi pólót készültünk szétosztani a résztvevők között, ám gyorsan kiderült, hogy utánrendelésre is szükség volt. Már az edzőtábor meghirdetésénél nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy neves edzők és cselgáncsozók részt vegyenek rendezvényünkön. Így tehát nem csak az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes Hajtós Bertalan és a rengeteg olimpiai-,világ- és Európa-bajnoki érmessel büszkélkedő Hangyási László (az ő tanítványa a világ- és olimpiai bajnok Kovács Antal), az Európa- és világbajnok Braun Ákos is tartott edzéseket.

– Minden korosztály képviseltette magát a táborban, a 10 évesektől kezdve egészen a szeniorokig. Az idősebbek között sokan voltak olyanok, akik régebben jelentős nemzetközi és hazai sikereket értek el a sportágban, de jelenlegi korosztályos és felnőtt válogatott dzsúdósok egész sora készült az őszi idényre a bajai táborozáson. Egy biztos: a fiatalok számára ez nagy lehetőség volt a tanulásra. Olyan sportolókkal találkozhattak és edzhettek, akik példaképeik és akiket eddig jobbára csak a tévében csodálhattak vagy az újságokban olvastak a sikereikről.

– Augusztus 2-8. között rendeztük a tábort, az edzéseket az MNÁMK csarnokában tartottuk. Minden korosztály számára napi két edzés szerepelt a programban. Olyan sok résztvevő volt, hogy reggeltől estig zajlottak az edzések, s annyian vettek részt egy-egy tréningen, hogy amikor felsorakoztak az edzés előtti köszöntésre, akkor három sorban kellett állniuk a közel 50 méteres csarnokban.

– Megható volt a nemzetközi cselgáncstábor megnyitóján rendezett ünnepség, melynek keretében elbúcsúztattuk 70 éves mesterünket, a bajai cselgáncs atyját, Gyúró Lászlót. Egyáltalán nem túlzás őt a bajai judo atyjának nevezni, hiszen 1965-től 2010-ig aktív részese volt városunk cselgáncséletének és neki köszönhető, hogy 1968-ben judo egyesület alakult Baján. Laci bácsi búcsúztatóján egykori sikeres tanítványai (ma ma már szenior cselgáncsozók) sorfalat álltak a mesternek, akinek köszöntője közben elcsuklott a hangja a küzdőteret zsúfolásig megtöltő cselgácsozók ütemes tapsától. A szövetség részéről jelen volt az MJSZ elnöke és titkára, ők is adtak ajándékokat, mi is ajándékoztunk. Szívszorító és felemelő pillanatok voltak. Azt az embert búcsúztattuk, akinek rengeteget köszönhetünk! Még egyszer köszönjük, Laci bácsi! – zárta beszámolóját Andrási Barna.

Lőrinczi Csaba

Gyúró László

Andrási Barna

AJÁNLAT: Tamás László felvételeit a bajai nemzetközi judo edzőtáborról és Gyúró László búcsúztatásáról itt tekintheti meg. KLIKK!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.