Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Majdnem felkenték a kordonra

Triatlon világbajnokságot rendeztek az elmúlt hétvégén Budapesten. A bajai Mogyi SE csapatából többen is indultak a világversenyen. Igaz, közülük csak Faldum Gábor állt rajthoz elit futamon, míg a többiek a korosztályos amatőr vb-n szerepeltek. Faldumtól jó szereplést várt a bajai és a magyar delegáció is, s az U23-asok között versenyező mogyis sportoló nem is okozott csalódást senkinek. Faldum Gábor kiválóan szerepelt és a legjobban teljesítő magyar triatlonistaként a 14. helyen zárta a világbajnokságot.

– Titkon a legjobb tízbe szerettem volna kerülni, de nagyon rosszul sikerült az úszás. A szélén voltam, kisodortak. Így aztán a második bolyban kezdtem a bringázást, egyperces hátrányban voltam, de fel akartam menni a legjobbakra, hogy futásban legyen esélyem. Utol is értem őket, de ez sokat kivett belőlem. A futás első öt kilométeréig jól éreztem magam, de aztán elmerevedtem. A végén próbáltam sprintelni, de ez már nem sikerült. A pálya tetszett, szeretem a kanyargós, technikás útvonalakat. Egyszer ugyan majdnem felkentek a kordonra, de megúsztam. A jövő héten Európa-kupán indulok Görögországban, aztán vége a szezonnak. Jövőre még az U23-ban szereplek, de azért már elindulok az olimpiai kvalifikációs versenyeken is – mondta Faldum Gábor a verseny után.

Borbély Miklós, a Mogyi SE Baja vezetőedzője így értékelte a világbajnokságot: – A triatlon világbajnoki sorozat nagydöntőjének és egyben triatlon világbajnokságnak adott otthont Budapest. Mintegy négyezer versenyző állt rajthoz a magyar fővárosban, ez a nagy szám is mutatja a triatlon népszerűségét a világban. A nagy triatlonnemzetek közül az angolok mintegy 1200-an, az amerikaiak nyolcszázan, az ausztrálok ötszázan indultak, de új-zélandiak, kanadaiak, németek, osztrákok, franciák is sokan versenyeztek az amatőr futamokban. Amióta a triatlon ilyen népszerűségnek örvend a világon, eddig még nem rendeztek világbajnokságot egy főváros belvárosában. Most igen. A nagyon látványosan versenypályán az időjárás miatt az elit női verseny kivételével nem ideális körülmények között versengtek sportolók a bajnoki címekért. A magyarok sajnos nem indultak éremeséllyel, de például a mozgássérültek versenyében a paratriatlonista Boronkay Péternek világbajnoki címet sikerült szereznie. A bajaiak közül az elit U23-as Faldum Gábor szerepléséhez fűztünk nagy reményeket. Gábor nem is okozott csalódást! A verseny végig meghatározó résztvevője volt. A rosszul sikerült úszás után a második kerékpáros bolyból az ő vezetésével sikerült három versenyzőnek felérnie az első bolyra, ahonnan egy igen erős kerékpározást követően sikerült a 32 fős első bolyból a 15. helyen célba érnie. Ez világszínvonalú teljesítmény! Az amatőrök korosztályos versenyén Lenti Anita (45-49 éves korcsoportja) az aquatlon világbajnoki cím mellé egy triatlon szenior vb-5. helyezést szerzett. A 25-29 éves férfiak futamában Flander Márton az 5., Balog Ádám pedig az 51. helyen végzett. Ebben a futamban 107 versenyző indult, s a magyarok között a két bajai triatlonista első, illetve második lett. Végvári Dávid a 20-25 éves férfiak versenyében szerepelt. Ő szintén a legjobb magyar helyezettként ért célba, összesítésben a 7. helyen végzett. A nyílt futamban Ugrai Béla és dr. Kiss Gergely versenyzett a bajaiak közül. Előbbi második, utóbbi hetedik lett. Így tehát értékes és jó bajai szereplésről beszélhetünk! – zárta értékelését Borbély Miklós.

L. Cs.

Faldum Gábor

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.