Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Trabanttal nem lehet Ferrarit előzni!


szólj hozzá: Hu 0-4 Ned All

Mázlisták a magyar válogatott focisták! Ritka nagy szerencséjük volt a pénteki magyar-holland EB-selejtezőn. Míg más ember komoly pénzeket áldoz arra, hogy Londonban nézze focizni van Persie-t, Milánóban Sneijdert vagy Barcelonában Afellayt, addig ők teljesen ingyen és közvetlen közelről csodálhatták meg a holland labdavirtuózok budapesti gálaelőadását. Ezt a mázlit! Ezután hiába mondja nekem bárki is, hogy a magyar válogatott labdarúgói szerencsétlenek.

Irigy vagyok. Nagyon. Többé soha és többé senki ne jöjjön elő azzal a dumával, hogy a magyar fociválogatott tagjai nincsenek kivételezett helyzetben!

Helyezzük magunkat kényelembe. Kezdődik az előadás.

– Szeretettel köszöntöm a Magyarország-Hollandia EB-selejtező utáni „Sírva vigad a magyar” konferencián résztvevő focidrukkereket. No és természetesen szintén sok szeretettel köszöntöm azokat is, akik korsó sörök társaságában még mindig sírva vigadnak a szomszéd csehóban. Hukk. Ők még nem sírták magukat illuminált állapotba, hukk, de amint eljutnak arra a szintre, ahol mi tartunk, hukk, betámolyoghatnak közénk, hukk.

Először: nem azért gyűltünk össze, hogy ne legyünk szétszóródva. Másodszor: nehogy itt nekem valaki szapulni merje a magyar válogatott labdarúgókat! Hukk. Áldozatok ők! Áldozatok ők, még akkor is, ha nem kéne annak lenniük. Áldozatok ők, még akkor is, ha önszántukból váltak áldozattá! Hukk.

Te, ott, ott, igen, te, ne gyurcsányozzál! Te pedig, igen, te, ne orbánozzál! Ha már annyira részegek vagytok, hogy eltévesztettétek a házszámot, legalább kussoljatok. Vagy aludjatok. Hagyjatok minket sírva vigadni a magyar fociról.

Szóval hukk, mit is akartam mondani, hukk, ja igen, a magyar fociválogatottat kezdtem el védelmezni, hukk. Áldozatok ők, mert egy álszent ország fociválogatottjában kell szerepelniük. Ráadásul álszent sportriporterek álszent kérdéseire kell álszentül válaszolniuk. Hukk. Áldozatok ők, mert elmondanák saját gondolataikat, de a kérdezők szerint a kutya sem kíváncsi a focisták véleményére. Álszent módon kell nyilatkozniuk, hukk, mert az álszent sportnapilap és álszent portálok álszent megmondóemberei szentül meg vannak győződve, hogy Álszentország focirajongói annyira síkhülyék (smittpálul: sikkhüjjék), hogy a való világról csak valami villa jut az eszükbe (kanál nem, hukk). Más nem. Pedig Álszentországban nem csak álszent focidrukkerek vannak.

Olyan focirajongók is vannak, akik azért olvasnak sportújságot, hogy röhögjenek egy kellemeset. Hukk. Álszentül hangoztatják, hogy Trabanttal is lehetünk olyan gyorsak, mint a Ferrari! Mi több, ha minden jól működik, akkor még az is előfordulhat, hogy a gyorsulási versenyen a Ferrari előtt érünk célba a rozoga Trabanttal! Na, erre igyunk egyet. Egészségetekre, Hukk. Azt persze nem mondják meg, hogy azon a rohadt pályán egyetlen sorompó vagy piros lámpa sincs, ahol a Trabant utolérhetné a Ferrarit.

Á, vagyis hukk, ez nem cél. Ilyesmit nem mondanak az álszentek. Az a lényeg, hogy jó sokan fizessük meg a belépő árát. Menjünk szurkolni a Trabantnak, egyetlen pillanatig se gondolkozzunk azon, hogy egy Trabantot nem érdemes összehasonlítani egy Ferrarival. Aztán, ha jól pofára estünk és ismét kicsalódtuk magunkat, hogy márpedig a Ferrari tényleg gyorsabb a Trabantnál, mehetünk a francba. Hukk.

Tudjátok mit? Nem akarok tovább okoskodni, mert a végén még álszenteskedésnek veszitek. Menjünk inkább inni. Az legalább meglátszik rajtunk. A „Sírva vigad a magyar” konferencia véget ért. Köszönöm, hogy meghallgattatok!

Az előadásnak vége, az írásnak még nem.

Annyit még hozzátennék az álszentekre allergiás és kétségkívül illuminált állapotban lévő felszólaló mondandójához, hogy a magyar-holland mérkőzést felvezető napokban Dzsudzsák Balázst is alaposan megszívatták. A jelenkor egyik magyar sztárfocistájának titulált Dzsudzsákot kiragadták a szövegkörnyezetéből vagy egyszerűen csak neki tulajdonítják, hogy a hollandok arrogánsak, lekezelőek és lenézik a magyar focistákat. Nos, ilyet a PSV Eindhoven játékosa nem gondolhatott, mert az arroganciát igencsak nehéz összetéveszteni a magabiztossággal és az önbizalommal. Szerintem. Ha mégiscsak Dzsudzsák volt az, aki szerint a holland focisták lenézik a magyar labdarúgókat, akkor gratulálhatok Zimány Lindának, megtalálta a párját. Balázs pedig mihamarabb igazoljon el Hollandiából. Még mielőtt úgy rúgják ki, hogy a lába sem éri a földet.

Zárójel kinyitva. Gregory van der Wiel jobbhátvéd létére majdnem annyiba kerül, mint a legdrágább magyar focista. Nagyon sok focirajongónak nem okozna meglepetést, ha a Daniel Alves utáni korszakban van der Wiel lenne a Barcelona jobbhátvédje. Zárójel bezárva.

A magyar-holland EB-selejtezőről néhány szóban így érdemes megemlékezni: aki az utóbbi két-három évben látta a Barcelonát idegenbeli, kötelező jellegű, de teljes mértékben tét nélküli mérkőzést játszani, az már tudja is, hogyan játszott a holland válogatott.

No és milyen teljesítményt nyújtott a magyar fociválogatott? Amit szokott. Semmi extra. Szerintem a magyar játékosokat annyiban érdemes hibáztatni, hogy nem ismételgetik addig, amíg minden érintett meg nem érti: Hahó! Nem San Marino, hanem a világbajnoki ezüstérmes Hollandia az ellenfél!

Ideje lenne felébredni.

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ, E-CSOPORT:

MAGYARORSZÁG-HOLLANDIA 0-4 (0-2)
Budapest (Puskás Ferenc Stadion), 23 817 néző, vezette: Carlos Velasco Carballo (spanyol)
MAGYARORSZÁG: Király – Vanczák, Lipták, Juhász, Laczkó – Varga (Vadócz, 46.), Elek (Priskin, 79.) – Koman (Czvitkovics, 46.), Gera, Dzsudzsák – Rudolf. Szövetségi kapitány: Egervári Sándor.
HOLLANDIA: Vorm – Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Pieters – De Jong, Van der Vaart (Strootman, 81.) – Kuyt (Van Nistelrooy, 81.), Sneijder, Afellay (Elia, 63.) – Van Persie. Szövetségi kapitány: Bert van Marwijk.
Gólszerző: Van der Vaart (8.), Afellay (45.), Kuyt (53.), Van Persie (62.)

Megjelent az Index portál Flying Dutchman blogján.Hungary v Netherlands by Globajeez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.