Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Klubcsapat bajnok a Mogyi!

Története első férfi klubcsapat bajnoki címét nyerte a Bajai Péter, Faldum Gábor, Nógrádi Tamás, Végvári Dávid, Flander Márton alkotta Mogyi SE Baja! A hölgyeknél az Uniqa Team-Újbuda TC végzett az élen a XX. Tisza Triatlon keretében Tiszaújvárosban megrendezett klubcsapat országos bajnokságon.

Az idei triatlon országos bajnokságok „nyitányának” május 21-én, szombaton Tiszaújváros adott otthont. A jubileumi XX. Tisza Triatlon első versenynapján, mely a Triatlon Tour első állomása is volt egyben, a PELLET Klubcsapat Országos Bajnokság mezőnye randevúzott a Gyógy- és Strandfürdőben. A házigazda TVK-Mali TK részvételi csúcsot regisztrálhatott, hiszen az eddigi 75-ös rekordhoz képest ezúttal 88 egység nevezett a viadalra.

Az elmúlt két évben megtapasztalt, szinte végig szakadó eső után kiérdemelték a résztvevők és rendezők a szombati kánikulai időjárást. Először az U-1-es korosztályos (1996-1999-es kcs.) sportolók kezdték meg két percenként a 350 méteres úszást, amit 8 km kerékpározás és 2 km futás követett. Az U-2-es korosztály (1992-1995-ös kcs.), a felnőttek és a szeniorok egy órával később, szintén két percenként indulva vágtak neki a számukra már megemelt, sprint táv (750 m, 20 km, 5 km) teljesítésére. A rajt sorrendet a tavalyi végeredmény alapján, de fordítva határozták meg

Az elit kategóriás hölgyeknél tavaly a Győri Vízisport SE nyert, melynek két tagja, Szakály Zsuzsanna és Szakály Zsófia Tiszaújvárosba igazolt. Ez nagyot lendített a londoni olimpiai indulásáért küzdő Tóth Zsófia nevével fémjelzett tiszaújvárosi alakulaton, mely ezüstérmet harcolt ki. A TVK-Mali TK egységénél azonban közel egy perccel jobbnak bizonyult a a rendkívül összecsiszoltan és kiegyensúlyozottan teljesítő, Polonyiné dr. Svéd Amelita vezette Uniqa Team-Újbuda TC is. A bronzot a Vanek Margit vezette Budaörsi TKE érdemelte ki ezen a napon.

Nyert a „nevető harmadik”
Az elit kategóriás férfiak küzdelmének egyik nagy kérdése az volt, hogy a hazai környezetben versenyző, Török Alfréd, Török Dániel, Benőcs Zoltán, Balogh Bence, Hankó Dávid összeállítású TVK-Mali vissza tud-e vágni a címvédő, alaposan megfiatalított Uniqa Team-Újbuda TC-nek, akik tavaly mindössze egy másodperccel bizonyultak jobbnak náluk. Nos a győzelmet, „nevető harmadikként” az idén remek formát mutató Ifj. Faldum Gábor húzta Mogyi Baja-Pécs „A” érdemelte ki. A Mogyi gárdája a legjobb úszó és kerékpáros idő után a futáson sem lassult le, így sikerük abszolút megérdemelt. A kilencszeres klubcsapat bajnok TVK-Mali TK örülhetett az ezüstéremnek, míg a bronz a tiszaújvárosiaktól mindössze 6 másodperccel elmaradó, Vanek Ákos irányította Budaörsi TKE együttesé lett. A bringázás második körére három főre csökkent, tavalyi bronzérmes DSC-DSI negyedikként zárt.

Köszönet a segítségért!
A klubcsapat ob utolsó célba érkezője után indult a „Mozdulj Lacikáért!” elnevezésű jótékonysági váltófutam, melynek célja: elősegíteni Benedek Lászlónak, a TVK-Mali Triatlon Klub fél éve közlekedési balesetet szenvedett sportolójának a mielőbbi felépülését. A folyamatos ápolás anyagi terhének enyhítéséért baráti kezdeményezésre megrendezett eseményen 3 fős csapatok nevezhettek minimum 1000 forintért, de mindenki pénztárcájának megfelelően fizethetett a jelentkezéskor. Az Újpesti Torna Egylet (ÚTE) névadó támogatójának, a Sonepar Magyarország Kft.-nek a jóvoltából százezer forinttal nevezett, csakúgy, mint a TVK-Mali TK. Az egyesületi verseny második és harmadik helyezettje, a Mogyi SE és Budaörsi TKE is felajánlotta pénzdíját erre a nemes célra. Az alkalmi és klubos váltók tagjai, illetve az egyéni indulók között ismert személyiségek, neves sportemberek, a rendezői stáb képviselői voltak. Nem utolsó sorban a klubcsapat ob szinte teljes mezőnye is vállalta a részvételt. Bráz György, Tiszaújváros polgármestere, dr. Márkus Gábor, a TVK-Mali TK elnöke, Ughy Imre, a MOB-tagja, Pálffy Gábor, a TVK kommunikációs igazgatója, dr. Varga Béla vezető versenybíró és Tagscherer Imre háromszoros olimpikon biatlonos is megmozdult. A bringás depózásánál annyian voltunk, mint egy nagy verseny depózásánál. Fantasztikusan felemelő érzés volt az az összefogás, melyet a magyar triatlonosok társadalma tanúsított.

A futam nem verseny volt, hanem közös úszás (50 m), kerékpározás (4 km), vagy futás (500 m), Laciért. A kerékpáros pálya fordítóját Tiszaszederkényben, éppen Benedek Laciék háza előtt jelölték ki. Szem nem nagyon maradt szárazon, Lacika kint ült a ház előtt és nézte az érte sportolókat. Amennyiben valaki nem tudott indulni, de segíteni akart, megtehette azt egésznap, a versenyirodán kihelyezett gyűjtőláda igénybevételével. Az a sok szeretet és biztatás, ami Laci felé áradt egészen biztosan sokat segít neki a gyógyulásban. A klubcsapat ob eredményhirdetése előtt a Benedek László Baráti Társaság képviselői jelentős összeget adtak át a Benedek-családnak, abban a reményben, hogy jövőre már Laci is ott lehet a Tisza Triatlonon!

A díjátadásban közreműködött Braun Gábor, a névadó főszponzor PELLET képviselője, Székely Mózes MTSZ alelnök, Czencz Péter, az MTSZ főtitkára és dr. Márkus Gábor.

Végeredmény
Elit nők:
1. Uniqa Team-Újbuda TC (Dudás Eszter, Takács Anna, Polonyiné dr. Svéd Amelita, Horváth Zsanett) 1:05:27 óra, 2. TVK-Mali TK (Tóth Zsófia, Szakály Zsuzsanna, Szakály Zsófia, Vizi Viktória) 1:06:21, 3. Budaörsi TKE (Vanek Margit, Fuchs Renáta, Szabó Adrienn, Szalay Szandra) 1: 07:50.
Elit férfiak: 1. Mogyi Baja-Pécs „A” (Bajai Péter, Ifj. Faldum Gábor, Nógrádi Tamás, Végvári Dávid, Flander Márton) 55:20 perc, 2. TVK-Mali TK (Török Dániel, Török Alfréd, Benőcs Zoltán, Hankó Dávid, Balogh Bence) 56:22, 3. Budaörsi TKE „A” (Vanek Ákos, Borsányi Dániel, Tóth Tamás, Kovács Gábor, Szakács Milán) 56:28.
Abszolút egyesületi pontverseny: 1. TVK-Mali TK 57 pont, 2. Mogyi SE 39 pont, 3. Budaörsi TK 35 pont, 4. Uniqa Team-Újbuda TC 34 pont, 5. Debrecen-DSI 14 pont, 6. Titán TC 14 pont.

Folytatás egyéniben
A XX. Tisza Triatlon másnapi, május 22-i folytatásában a PELLET gyermek, serdülő és sprint ranglistaverseny vár a résztvevőkre, mely a Triatlon Tour egyéni 1. fordulója is egyben. Reggel 9 órakor indul a nagyüzem, ekkor az újonc 1-es korcsoportos fiúk kezdhetik az úszást. Az utánpótlás korosztályok küzdelmei után 12:05 órakor lesz az elit férfi rajt, míg az elit női mezőny tagjai 15:05 órakor kezdik a 750 méter úszásból, 20 km kerékpározásból és 5 km futásból álló erőpróbát. A várhatóan ötszáznál is több sportolót felvonultató egyéni versenyben szintén nagyon színvonalas küzdelmekre lehet számítani.

BS / triatlon.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.