Menu

Bajai Bácska: Négy különdíjat is nyertek

Több mint háromszáz gyerek pattogtatta augusztus végén a labdát Debrecenben, a Tóth Árpád Gimnáziumban, ahol először rendezték meg a Ziccer Tigrisek tanévnyitó nemzetközi kosárlabdatornát. Az eseményen három korosztály (U11, U12, U14) képviseltette magát, húsz csapat küzdött a helyezésekért és a negyvenhét különdíjért. A legkisebb korosztályban a Bajai Bácska FKE Kenguru csapata is pályára lépett. Bátori Magdolna edző együttese győztesen került ki egy budapesti, két debreceni, egy nyíregyházi és egy hajdúböszörményi csapattal vívott csatából. A Megyeri Tigrisekkel 56 -39, a Ziccer Tigrisek I. csapatával 63-32, a Ziccer Tigrisek II. csapatával 104-10, GSK Nyíregyházával 62-23, a Hajdúböszörmény SI-vel 46-23 pontos végeredménnyel.

a Bajai Bácska FKE Kenguru csapata

A Bajai Bácska FKE Kenguru csapata.A csapat 10 játékosából 4 játékos különdíjjal is gazdagodott: Piukovits Kornélt a kenguru korosztály all-star játékosának választották, Bor Sándor kiérdemelte a legtechnikásabb játékos címet, Tóth Dávid kapta a csapat legjobb játékosának járó jutalmat és Haincz Bence nyerte az első nap végén megrendezésre került dobóversenyt. A csapatból Goldring Gergő dobta a legtöbb pontot (64-et az öt mérkőzésen összesen), és ezzel második lett az összesített ponttáblán.

A versenyt a nagy meleg ellenére mindenki nagyon élvezte, a gondos szervezésnek köszönhetően a gyerekek néhány felejthetetlen órát tölthettek a debreceni Aquatikumban is.

A csapat tagjai (felső sor, balról): Ossó Bence, Lövész Bence, Goldring Gergő, Piukovits Kornél, Tóth Dávid, Bátori Magdolna edző. Alsó sor: Bene Tamás, Haincz Bence, Viszmeg Míra, Weidinger Áron, Bor Sándor.