Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Foci EB 2012: Csehország

Hol van már a tavalyi hó? Hol van már az a cseh válogatott, melyet a világ legjobbjai között jegyeztek? Hol van már az a cseh válogatott, amelyik kis híján megnyerte az 1996-os angliai Európa-bajnokságot? Hol van már Karel Poborsky zseniális gólja? Az emlékeinkben.

Nem mondhatni, hogy sokan voltak azok, akik akkoriban komolyan vették a cseheket. Fiatal, alig néhány éve alakult az ország (Csehszlovákia szétbomlását követően 1993. január 1-től létezik önálló Csehország és Szlovákia), azt sem tudják, hogy mit akarnak, más dolguk is van bőven, ilyen időben nem a focival érdemes foglalkozniuk – gondolták róluk sokan. Pedig fociügyben elég lett volna mindössze arra emlékezni, hogy 20 évvel korábban, az 1976-os Európa-bajnokság döntőjében Antonin Panenka – egy legendás büntetőrúgás révén – örökre beírta magát és a cseheket a labdarúgás aranykönyvébe. Nem mellékesen: azon a kontinensversenyen Csehszlovákia nyerte meg az Európa-bajnoknak járó trófeát.

Nedved, Berger, Poborsky, Smicer, Kadlec, Suchopárek, Kouba, Latal, Bejbl, Nemec és a többiek nagyon jó labdarúgók voltak. Minden bizonnyal a maiak is felnéznek rájuk. Néhány évvel később, a 2004-es portugáliai EB-n a csehek elődöntőt játszottak, bronzérmet nyertek, a torna gólkirályi címét pedig – Wayne Rooney és Ruud van Nistelrooy előtt – Milan Baros érdemelte ki.

A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságon való indulás jogát pótselejtezőn harcolta ki Csehország. A párharcban kétszer legyőzte Montenegró válogatottját, s ezzel eldőlt, hogy Michal Bilek szövetségi kapitány válogatottja vehet részt a lengyel-ukrán közös rendezésű tornán.

Világklasszis a kapuban

A friss Bajnokok Ligája-győztes, a sorozatban harmadszor, összesen immár hétszeres cseh aranylabdás, a világ egyik legjobb kapusaként számon tartott Petr Cech a válogatott első számú hálóőre. Naphosszat lehetne még sorolni a kiváló kapus díjait, rekordjait, elismeréseit, de focirajongók között ez teljesen fölösleges. Aki tudja, hogy kiről van szó, az tisztában van a cseh kapus képességeivel. Aki nem tudja, hogy kiről van szó, az valószínűleg tévedésből olvassa ezeket a sorokat. És ha ezen sorok felkeltik az érdeklődését, akkor nincs más dolga, mint begépelni a keresőbe a Petr Cech nevet, majd kedvére mazsolázhat. Ha valamilyen okból kifolyólag Cech nem állhat a csapat rendelkezésére, akkor Drobny jöhet számításba.

Rutintalan védelem

A kapus posztja az egyetlen kivétel, a további helyeken még mindig bőven van mit agyalnia az EB-döntőbe botladozva bejutott Csehország szövetségi kapitányának. A védelem például nem az összeszokottságáról híres, ráadásul ebben a csapatrészben rutinos játékosok sincsenek. Jobb oldalon talán a bajnok Liberec játékosa, az etióp származású, de már Csehországban született Gebre Selassie, bal oldalon pedig Kadlec lehet a megoldás. Középen Hubnik és még valaki.

Rutinos és puhány középpályások

A pálya közepén már sokkal nagyobbak Bilek szakvezető merítési lehetőségei. Nagy a valószínűsége annak, hogy elsősorban Rosicky, Plasil, Rezek, Jiracek, Petrzela és Hübschman közül fog válogatni, de akkor sem lesz túl nagy gondja, ha Pilar vagy Kolar kerül majd a pályára. A csehek középpályásai nem nevezhetők rutintalan játékosoknak, de mintha a jó értelemben vett agresszivitás hiányozna belőlük. És nem csak belőlük, hanem az egész cseh válogatottból.

Baros vagy Necid? Necid vagy Baros?

Elöl viszonylag egyszerű a képlet: amennyiben az 1-4-2-3-1-es alakzatot alkalmazza a szövetségi kapitány, akkor Baros vagy Necid a gólfelelős. Esetleg Pekhart, de ő csak akkor, ha minden kötél szakad. Baros egykoron ígéretes labdarúgó volt. Többnek és jobbnak tűnt, mint ami lett belőle. Visszavonulása előtt még megmutathatja, hogy ő ezt másként gondolja.

Meddig menetel Csehország?

Nálam ez Csehország kezdőcsapata: Cech, Gebre Selassie, Hubnik, Sivok, Kadlec, Plasil, Petrzela, Rezek, Jiracek, Rosicky, Baros. Amennyiben Bilek válogatottja nyeri meg a szláv csapatok csoportját, 4.33-szoros pénz üti a Csehországra fogadók markát. Arra pedig, hogy Barosék nem jutnak tovább csoportjukból, 1.61-es az odds. Esetükben a negyeddöntő még valószínűsíthető, s ennek megfelelően 2.90-es az odds. A csehek elődöntőben való szerepléséért 10.00, a döntőbe jutásért 29.00, az Európa-bajnoki győzelemért pedig 67.00 szorzót ajánlanak a bukmékerek. Mindez Kánaán a cseh futball rajongóinak. Mások viszont elgondolkozhatnak azon, hogy az Európa-bajnokság egyik házigazdája is Csehország csoportbeli ellenfele lesz.

Németország-Csehország 2-1 (1996, EB-döntő, Bierhoff aranygólja)


Fußball EM 1996 Finale Deutschland-Tschechien – MyVideo

Az 1996-os angliai EB tíz legszebb találata (az első helyezett Poborsky csodagólja):

Az 1976-os EB-döntő büntetőrúgásai (köztük Panenka 11-ese):