Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Foci EB 2012: Hollandia

Európa braziljai. A foci bohémjei. A csapat, amelyik inkább ezerszer belehal a futball szépségébe, minthogy alibifocihoz adja a nevét. Az a csapat, amelyik három vagy négy káprázatos, sokáig emlékezetes mérkőzést szokott játszani egy világversenyen, majd meglepően simán búcsúzik a további küzdelmektől. Az örök vesztes. Hollandiáról elsőre nem az jut a focirajongó eszébe, hogy Európa-bajnok és a totális futballal örökre beírta magát a labdarúgás aranykönyvébe. Hollandiáról elsőre az jut focirajongó eszébe, hogy elbukott három világbajnoki döntőt. Nem az jut az ember eszébe, hogy ennek a kis országnak a válogatottja háromszor jutott be a labdarúgó világbajnokság döntőjébe, hanem az, hogy ez az a csapat, amelyik háromszor elveszítette a labdarúgó számára létező legfontosabb mérkőzést. Ám mivel most nem világ-, hanem Európa-bajnokság előtt állunk, a kontinensbajnokra illendő emlékeznünk.

Hollandia sokáig a legjobb három csapat között volt a FIFA világranglistáján (a Top 3-ból nemrég kiesett, jelenleg 4. helyezett). Bert van Marwijk szövetségi kapitány válogatottja Németország és a címvédő Spanyolország mellett az Európa-bajnokság nagy esélyese.

Van Marwijk a kapusok miatt nem aggódhat

Stekelenburg sokáig kénytelen volt meghúzódni Edwin van der Sar árnyékában, ám a világklasszis kapus visszavonulása óta nem véletlenül ő a holland válogatott első számú hálóőre. Iparkodik nagyon, de nincs könnyű dolga, hiszen a holland válogatott mindenkori első számú kapusa számára Jongbloed, Van Breukelen vagy a már korábban is említett Van der Sar teljesítménye a mérce. Vorm és Krul személyében két minőségi cseréje lesz, azaz nyugtázható, hogy Bert van Marwijk számára biztos nem a kapusproblémák okoznak majd fejtörést.

Pieters sérült, nincs minőségi balhátvéd

A védelem jobb oldalán Gregory van der Wiel lesz a hollandok alapembere. Esetében mindössze az lehet a meglepő, hogy még mindig hazájában focizik, és nem valamelyik elit klubcsapat játékosa. (Ennek az oka talán az lehet, hogy Daniel Alves helye egyelőre megkérdőjelezhetetlen a Barcelonában, a holland játékos pedig nem akar focizni máshol.) A védelem közepén valószínűleg a Heitinga és Mathijsen alkotta párosnak szavaz majd bizalmat van Marwijk, míg bal oldalan tűnik a legsebezhetőbbnek a holland válogatott. A világbajnokság után visszavonult van Bronckhorst, és a szakvezető azóta hiába kísérletezett, nem találta meg a megfelelő játékost a válogatott egykori csapatkapitánya által üresen hagyott posztra. Nagyon úgy tűnt, hogy Pieters személyében meglett az utód, ám a PSV Eindhoven balhátvédje sérülés miatt kénytelen lesz kihagyni a kontinensbajnokságot. Jelenleg úgy tűnik, hogy Hollandiában játszó balhátvédje lett a narancsmezes válogatottnak: Anita vagy Büttner. Esetleg valaki más. Legyen ez Marwijk gondja. Főleg, hogy más problémája talán nincs is.

Klasszisok a középpályán és az ellenfél kapuja előtt

Amikor összeállítja Hollandia középpályás- és csatársorát, van Marwijk klasszisok sokasága közül válogathat. Védekező középpályásnak ott van a Manchester Cityvel néhány nappal ezelőtt angol bajnoki címet szerző Nigel de Jong és a két évvel ezelőtti világbajnoki döntő óta sok helyen csak mészárosként vagy hóhérként emlegetett, kemény stílusáról hírhedt AC Milan játékos, Mark van Bommel. Ha kettejük közül valaki nem játszhat, akkor sem panaszkodhat a holland szakvezető, mert Strootman szerepeltetésére nyílik lehetősége. A hollandok által előszeretettel játszott 1-4-2-3-1-es játékrendszerben van Marwijk a következő játékosok közül küldhet négyet rohamra: Sneijder, van der Vaart, Huntelaar, Kuyt, van Persie, Robben. Pótlásukra készenlétben áll Afellay, Luuk de Jong és Lens. Egy biztos: Hollandia szövetségi kapitányától nem fogják elfogadni a középpályáról vagy a csatárposztról szóló panaszait. Mármint ha lesznek ilyenek.

Meddig menetel Hollandia?

Nálam ez Hollandia kezdőcsapata: Stekelenburg, van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Anita, van Bommel, van der Vaart, Sneijder, Kuyt, van Persie, Robben. Mint már az elején is írtam, a csapatot – Németország és Spanyolország mellett – az EB nagy esélyesének tartják. Ennek megfelelően a bukmékerek nem adnak túl nagy oddsot Hollandia Európa-bajnoki címére. Ha valaki abban bízik, hogy a narancsmezesek aranyérmet nyernek, annak még a kontinensverseny előtt érdemes fogadnia (7.50), mert nagy valószínűség szerint a kezdés után csak kisebb szorzókkal találkozhat majd. A narancsmezesek döntőbeli szereplését 7-es szorzóval adják a bukik. Ha valaki úgy gondolja, hogy Hollandia nyeri a B-csoportot, annak közel háromszoros (2.80) pénz ütheti a markát. Nem sokkal kevesebbet (2.60) kaszálhat az a sportfogadó, aki arra bazíroz, hogy Hollandia nem jut tovább csoportjából. A valószínűsíthető negyeddöntőért 4.33-as, az elődöntőbeli szereplésért pedig 4.50-es odds áll a sportfogadók rendelkezésére.