Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Foci EB 2012: Olaszország

Négyszer nyert világbajnokságot, de csak egyszer Európa-bajnokságot a squadra azzurra. Az olasz fociválogatottról az esetek többségében az ugrik be elsőre, hogy ők az a csapat, amelyik nyögvenyelősen kezd minden világversenyt, ám ha továbbjutnak a csoportjukból, akkor a végső győzelemre is esélyesek. A kudarcra éppen a legutóbbi nagy labdarúgó eseményen volt példa, hiszen kevés sportrajongó van, aki ne emlékezne arra, hogy a dél-afrikai világbajnokságon Olaszország nem jutott tovább csoportjából. Sőt, a világ egyik legjobb labdarúgó válogatottja Paraguay, Szlovákia és Új-Zéland mögött a csoport utolsó helyén zárta a világbajnoki küzdelmeket. A legékesebb példa a sikerre minden bizonnyal az 1982-es világbajnoki aranyérem.

A minden idők egyik legjobbjának tartott spanyolországi viadal első csoportjában az azúrkék válogatott Lengyelországgal, Kamerunnal és Peruval is döntetlent játszott. Úgy sikerült továbbjutnia – Lengyelország mögött – a csoportból, hogy a kameruniaknál egyetlen egy góllal szerzett többet. Ezt követően szárnyra kapott a squadra azzurra és Paolo Rossi vezetésével a korszak négy kiváló focicsapatát győzte le: a középdöntőben a Maradonával felálló Argentínát, a Zico és Socrates vezérelte Brazíliát (ez nagy fegyvertény volt, hiszen a futballtörténelem egyik legjobb brazil válogatottjáról van szó!), az elődöntőben Boniek Lengyelországát, a döntőben pedig a Breitner és Rummenigge irányította Németországot (NSZK).

Olaszország egyszer nyert Európa-bajnoki címet: 1968-ban a hazai rendezésű kontinensviadal döntőjében 1-1-es döntetlent játszott Jugoszlávia válogatottjával, majd az újrajátszott találkozón 2-0-ra diadalmaskodott. Ez volt az elgurult pénzérméről (is) elhíresült Európa-bajnokság: a szovjetek elleni gólnélküli döntetlenre végződött elődöntő után Olaszország pénzfeldobással jutott a döntőbe.

Lássuk, mire lehet számítani 2012-ben az azúrkék válogatottól:

Buffon és a többiek

Kapusposzton nagyon rövidre lehet zárni a témát: a világ egyik legjobb portásának számító Gianluigi Buffon helye megkérdőjelezhetetlen. Ha Gigi sérült, akkor beugróként számításba jöhet De Sanctis vagy Sirigu.

Chiellini és a többiek

A jobboldali hátvédeknél elsőként valószínűleg a Napoli nagy munkabírású és nem csak védekezésben, hanem a támadások során is tökéletesen alkalmas játékosa, Maggio jön majd számításba. Helyettese minden bizonnyal Abate lesz. A védelem közepén Chiellini helye atombiztosnak tűnik (szerintem ő a jelekor olasz válogatottjának egyik legjobb játékosa), de hogy Barzagli, Bonucci vagy Ranocchia játszik majd mellette, csak Prandelli tudhatja. Vagy még ő sem. A védelem bal oldalán tisztább a kép: Criscito fog játszani. Vagy Balzaretti.

Pirlo és a többiek

A középpályán is van legalább egy olyan játékos, akinek helye van a csapatban, aki színt és színvonalat visz a squadra azzurra játékába: a sokadvirágzását élő, a Juventust bajnoki címig vezénylő Andrea Pirlo. A kivételes játékintelligenciájáról is híres labdarúgó mellett De Rossi pozíciója is viszonylag biztosnak tűnik. Giaccherini? Marchisio? Montolivo? Motta? Nocerino? Csak találgatni lehet.

Balotelli és a többiek

Csatárposzton nálam Di Natale és Cassano alkotja a nyerő párost. A nagy kérdés és egyben fejtörés: Balotelli. Mit csinál vagy mit nem csinál a kétségtelenül nagyon tehetséges, ám öntörvényű és konok fiatal csatár. Ha a focira összpontosít majd, ő lehet a 2012-es Európa-bajnokság egyik legnagyobb sztárja. Ha más dolgokkal foglalkozik, biztos helye lesz a bulvársajtóban. Azt azért ne feledjük, hogy Giovinco személyében egy sz utóbbi időben háttérbe szorult, ám nagyon tehetséges játékosa van az azúrkék válogatottnak.

Meddig menetel Olaszország?

Nálam ez Olaszország kezdőcsapata: Buffon, Maggio. Bonucci, Chiellini, Criscito, Marchisio, Pirlo, Nocerino, De Rossi, Di Natale, Cassano. Aranyszabály, hogy fontos labdarúgó tornán Olaszország válogatottját előre nem szabad temetni. Igaz, hogy a csapat inkább vb-specialista (nála több világbajnoki elsősége csak Brazíliának van), de Európa-bajnokságon is érdemes számolni vele. Nem meglepő, hogy végső győzelmét a bukmékerek is valószínűsítik, de még így is sokat ér – egészen pontosan 13-szoros pénzt – az olasz EB-arany. A squadra azzurra döntőbe jutására 10-11-es szorzóval lehet fogadni. A negyeddöntőig 3.20-as, az elődöntőig való olasz menetelésre pedig 5.50-es az odds. Mivel Olaszország egy csoportban van az EB- és vb-címvédő Spanyolországgal, merésznek tűnhet az azúrkékek csoportgyőzelmére fogadni (3.75), ám első helyezésük nem elképzelhetetlen. Igaz, azon is talán csak az olaszok szurkolói lepődnek majd meg, ha Olaszország nem jut tovább csoportjából (2.20). Ennek nem sok valószínűségét látom, mert a squadra azzurra nem az a csapat, amelyik egymást követő két nagy focirendezvényen ki szokott esni a torna elején. Ráadásul két évvel ezelőtt az a csúfság esett meg az olaszokkal, ami eddig még soha: győzelem nélkül búcsúztak.