Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Foci EB 2012: Oroszország

Hollandia pályáról való lefocizása az előző Európa-bajnokság negyeddöntőjében rengeteg hívet szerzett a szbornajának. A holland Guus Hiddink által irányított Oroszország nincs rá megfelelőbb szó – pofozógéppé silányította az addig parádésan játszó Hollandiát. Az volt az a mérkőzés, ahol Arsavin totális futballra oktatta a hollandokat. Abban az évben a szentpétervári Zenit nyerte meg az UEFA Kupát. A döntőben nem sok esélye volt az antifutballal próbálkozó skót Rangersnek, ám az, amit Arsavin és társai műveltek a Bayern München elleni elődöntőben, valószínűleg a mai napig okoz rémálmokat Bajorországban. Annak a kupagyőztes Zenitnek az edzője nem volt más, mint az orosz labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya: a holland Dick Advocaat. A négy évvel ezelőtti orosz nemzeti csapat több játéka most is a szbornaja meghatározó tagja.

Nem lenne teljes a kép, ha nem említenénk meg azt is, hogy négy évvel Oroszország hiába szerepelt reményt keltően az Európa-bajnokságon, mert a 2010-es vb selejtezőin elbukott. Az akkoriban tényleg szenzációsan játszó Arsavin hiába jelentkezett be világklasszisnak. Ígéret maradt.

Oroszország labdarúgó válogatottja két alkalommal, 1994-ben és 2002-ben játszott világbajnokságon, és mindkétszer csak a csoportkör mérkőzéseit kellett abszolválnia. Előtte Szovjetunió néven hétszer szerepelt világbajnokságon. A kontinensbajnokságok dicsőséglistája terjedelmesebb: az 1960-ban rendezett első Európa-bajnokságot Szovjetunió válogatott nyerte meg. Ezen a néven van még három ezüstérme és egy elődöntős szereplése. A Szovjetunió felbomlása után az 1992-es EB-n Független Államok Közössége néven a csoportkörben szerepelt a válogatott, majd Oroszországként 1996-ban és 2004-ben csoportkörig jutott, 2008-ben pedig bronzérmet nyert.

Advocaat alaposan betartja a mondást

Dick Advocaat tartja magát az ismert mondáshoz, ám ő nem egy jó kapust vásárolt, hanem kettőt. Lényegtelen, hogy Akinfejev vagy Malafejev áll a szbornaja kapujában. Csak az lényeges, hogy egyáltalán nincs miért izgulni. Mindketten kiváló hálóőrök, az elithez tartoznak. Valószínűleg Akinfejev fog kezdeni és Malafejev lesz az első számú csere, ám akkor sem kell meglepődni, ha ennek a fordítottja történik majd. A harmadik számú kapus, Sunyin elmondhatja majd, hogy a szövetség pénzén kirándult.

Ráfizetnek Zsirkov kalandozásaira?

A szbornaja védelme nem rossz. Sőt, nemcsak jónak, hanem talán nagyon jónak is mondható. Sérülés miatt hiányozni fog az egyik Berezuckij (Vaszilij), s ez a kiválás ugyan okozott némi átmeneti zavart, ám még így is nagyon stabilnak számít az orosz védelem. Anjukov és Ignasevics helye biztosra vehető. Minden bizonnyal Zsirkov is hátvéd lesz. Pazarlás lenne őt feljebb játszatni, így is felszántja majd a pálya bal oldalát. Már csak, hogy mennyire fog visszazárni vagy mennyire segítik majd ki a társai. Mert ha egyáltalán vagy csak alig, akkor baj lesz. Alekszej Berezuckij, Granat és Saronov szerepelhet még a szbornaja védelmében.

Arsavin hangulata meccsekről dönthet

A középpályás sor sem rossz, de csatárokra sem lehet panasz. Advocaat nem tette le a voksát egyik hadrend mellett sem, így az is lehet, hogy 4-3-3-ban vagy 4-2-3-1 látjuk majd játszani az oroszokat. Esetleg így is, úgy is. Amennyiben három középpályásra és három csatárra lesz szükség, akkor középen Zirjanov, Sirokov és Szemsov, elöl pedig Arsavin, Kerzsakov és Pavljucsenko. Amennyiben két szűrőre lesz szükség, akkor Zirjanov és Gyenyiszov jöhet számításba, míg támadó középpályásnak Arsavin, Sirokov és Izmajlov. Elöl pedig Kerzsakov. Vagy Pavljucsenko. Vagy Pogrebnjak. Advocaat számára van választási lehetőség. És például arról még nem ejtettünk szót, hogy a jelenleg gondoltaknál több (vagy sokkal több) szerephez jut Dzagojev. Arról sem, hogy Arsavin hangulatától függ az orosz válogatott szereplése.

Meddig menetel Oroszország?

Nálam ez Oroszország kezdőcsapata: Akinfejev, Anjukov, Ignasevics, A. Berezuckij, Zsirkov, Zirjanov, Sirokov, Szemsov, Dzagojev, Arsavin, Kerzsakov. A bukméker irodák által kínált „Oroszország nem jut tovább a csoportból (2.40)” elnevezésű fogadást a vicc kategóriába sorolom, és csakis annak ajánlom, aki utálja a ruszkikat. Másnak nem. Akkor már inkább azon érdemes gondolkodni 2.50-ért, hogy a szlávok csoportjában a szbornaja végez az élen. Az oroszok elődöntőbeli szereplésére 5.75, a döntőre 12.00, az Európa-bajnoki aranyéremre pedig 21.00 az odds. Ez már döfi. Ezeken érdemes elgondolkozni. No és persze azon, hogy az Európa-bajnokság alatt esetükben biztosan hatalmas lesz a kínálat és jó szorzókkal lehet majd az oroszokra vagy a szbornaja ellen fogadni.