Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Izgalmas volt a bajai szupersprint triatlon

Faldum Gábor (Mogyi SE) és Forró Zsófia (Kaposvári AC) nyerte meg az elmúlt hétvégén Baján rendezett Triatlon Tour harmadik fordulóját. A sprint távú versenyen (750 méter úszás, 20 kilométer kerékpározás, 5 km futás a férfiaknál Ruzsás Dávid (Uniqa Team Újbuda) a második, Király István (Mogyi SE) a harmadik helyen végzett, míg a nőknél másodikként Koch Renáta (Mogyi SE), harmadikként pedig Hargitai Henrietta (Triatlon Villám) érkezett célba.

Az úszást a Halászpart melletti Sugovica-öbölben rendezték, majd az eddigiekhez képest eltérő kerékpáros pálya várt a résztvevőkre. Az új vonalvezetésű kerékpáros pálya nagyszerűen bevált, így az első két versenyszám után már csak a futást kellett teljesíteniük a versenyzőknek. A futópálya nem változott (a Halászpartról a Türr-kilátóig a töltésen, majd vissza a Sugovica sétányon), mindössze a nagy hőség nehezítette meg a triatlonisták dolgát.A kétnapos Mogyi Triatlon verseny második napján, vasárnap délelőtt rendezték a serdülő, gyermek és újonc korcsoportosok futamait, valamint aquatlon versenyt a legkisebbek részére. Ezeket követően kezdődött az elit versenyzők szupersprint kieséses versenye. A telitalálatnak bizonyult, nagyon izgalmas – és nem utolsósorban pénzdíjas – viadalra 32 férfi és 16 női versenyző kapott meghívót. A résztvevőkre egy 200 méter úszásból, 6 kilométer kerékpározásból és 1,5 km futásból álló táv várt. Háromfordulós volt a verseny, minden futam után feleződött a mezőny és egymás után kellett teljesíteni a távot (a futamok közötti pihenőidő a 10 percet sem érte el).

A szupersprint verseny első futamát két bajai triatlonista nyerte: a férfiaknál Faldum Gábor, a nőknél Koch Renáta diadalmaskodott. Mellettük Hankó Gábor (TVK-Mali Tiszaújváros) és Ruzsás Dávid, illetve Hargitai Henrietta és Forró Zsófia ért célba dobogós helyen. A továbbjutó 16 férfi és 8 női versenyző között tudhatta magát a házigazda Mogyi SE 5 férfi és 2 női triatlonistája. A második futam végén Faldum, Balogh Bence (TVK), Ruzsás és Forró, Koch, Hargitai sorrendben érkeztek célba. Ekkor már tudni lehetett, hogy a szombaton Triatlon Tour-győztes, valamint a vasárnapi szupersprint verseny három futamából az első kettőt megnyerő Faldum csak abban az esetben nem nyeri meg az összesített versenyt, ha az utolsó futamban Ruzsás győz, a bajai versenyző pedig nyolcadik lesz. A nőknél a mezőnyt addig is uraló két versenyző párharcára szűkültek a győzelmi esélyek: csak a kétnapos verseny során végig kitűnő formában versenyző kaposvári Forró Zsófia vagy a szülés miatti hosszú kihagyás után visszatérő bajai Koch Renáta győzhetett. A szupersprint verseny utolsó futamában már csak a legjobb 8 férfi és legjobb 4 női versenyző indulhatott. A férfiaknál az újbudai Ruzsás Dávid nyerte meg a versenyt, Balogh Bence második lett, Bajai Péter (Mogyi SE) harmadik. A nőknél Forró Zsófia győzött, míg a második helyen Koch Renáta, a harmadikon pedig Hargitai Henrietta végzett.

Borbély Miklós, a verseny főrendezője és a házigazda Mogyi SE vezetőedzője elmondta, hogy elégedett a verseny lebonyolításával és szerencsére csak jó dolgokat tud mondani. Az új kerékpáros pálya elnyerte a versenyzők tetszését, akik sokat hálálkodtak amiatt, hogy az eddigiekhez képest lényegesen kevesebbszer kell átbringázniuk a macskaköves Szentháromság téren. A szupersprint verseny telitalálatnak bizonyult és végig izgalmas volt. Sikeréhez bizonyosan hozzájárul a nagyon jól átlátható és emiatt szurkolói szempontból is jó bajai triatlonos pálya. Ezúton is szeretne köszönetet mondani mindenkinek, aki segédkezett abban, hogy Baja ismét kiváló triatlonversenyt rendezzen és a Sugovica-parti városba látogatók kellemes emlékekkel távoztak a halászlé fővárosából.

A vezetőedző maximálisan elégedett tanítványai eredményeivel. Titokban abban reménykedett, hogy az elit férfiak versenyében két, de akár három versenyzője is dobogós lesz, míg a nők versenyében Koch Renáta diadalmaskodik. Tudta, hogy Forró Zsófia jó triatlonista, de őt is meglepte a kaposvári versenyző kiváló bajai teljesítménye. A Mogyi SE utánpótlás versenyzőivel is nagyon elégedett, a fiatalok az elvárt jó teljesítményt nyújtották, mondta Borbély Miklós.

Eredmények:

Triatlon Tour 3. forduló (táv: 750, úszás, 20 km kerékpározás, 5 km futás):
Férfiak:
1. Faldum Gábor (Mogyi SE), 2. Ruzsás Dávid (Uniqa Újbuda), 3. Király István (Mogyi SE).
Nők: 1. Forró Zsófia (Kaposvári AC), 2. Koch Renáta (Mogyi SE), 3. Hargitai Henrietta (Triatlon Villám).

Szupersprint verseny (táv: 3x 200 m úszás, 6 km kerékpározás, 1,5 km futás):
Férfiak:
1. Ruzsás Dávid (Uniqa Újbuda), 2. Balogh Bence (TVK-Mali), 3. Bajai Péter (Mogyi SE).
Nők: 1. Forró Zsófia (Kaposvári AC), 2. Koch Renáta (Mogyi SE), 3. Hargitai Henrietta (Triatlon Villám).

VII. Mogyi Triatlon végeredmény (a kétnapos verseny összesített eredménye):
Férfiak:
1. Faldum Gábor (Mogyi SE), 2. Ruzsás Dávid (Uniqa Újbuda), 3. Bajai Péter (Mogyi SE), 4. Balogh Bence (TVK-Mali), 5. Király István (Mogyi SE), 6. Hankó Gábor (TVK-Mali).
Nők: 1. Forró Zsófia (Kaposvári AC), 2. Koch Renáta (Mogyi SE), 3. Hargitai Henrietta (Triatlon Villám), 4. Vízi Viktória (TVK-Mali).