Menu

Mexikói és brazil siker a láthatáron

Meglepetésekkel kezdődött a férfiak labdarúgó tornája, ma rendezik a csoportmérkőzések második fordulóját. Az olimpia előtt aranyéremre jelentkeztek be a spanyolok, ám az első összecsapáson vereséget szenvedtek Japántól. Szintén az első fordulóban a házigazda britek egy gyenge színvonalú összecsapáson 1-1-es döntetlent játszottak Szenegál válogatottjával. Íme a július 29-i program: 13:00 Egyiptom-Új-Zéland, 15:30 Mexikó-Gabon (eredmény 1-1), 16:00 Brazília-Fehéroroszország, 18:00 Japán-Marokkó, 18:00 Szenegál-Uruguay, 18:15 Dél-Korea-Svájc, 20:45 Nagy-Britannia-Egyesült Arab Emirátusok, 20:45 Spanyolország-Honduras.

Mexikó-Gabon:

A délután fél 4-kor kezdődő összecsapáson két 1 pontos csapat mérkőzik meg egymással. Mexikó a dél-koreaiakkal 0-0-ra, míg Gabon a svájciakkal 1-1-re remizett, így tehát a mai összecsapás győztese lépéselőnybe kerül. Mexikó döntetlenje ugyan kissé meglepő volt, de az ázsiaiak pontszerzése nem nevezhető érdemtelennek. A gaboniak épp annyira lelkesek voltak, mint általában a kiscsapatok szoktak lenni a rangos tornákon.

A mai találkozón tudomásom szerint legjobbjaikkal léphetnek pályára a felek. A mexikóiak nem téveszthetnek, mert az afrikaiak után Svájc lesz az ellenfelük. Gabon már megcselekedte a tőle elvárhatót, szerzett pontot és viszonylag jó benyomást keltett. Az afrikaiak emelt fővel térhetnek majd haza. Úgy gondolom, hogy a mexikóiak tudatában vannak annak, hogy számukra csak a győzelem az elfogadható eredmény és eszerint fognak játszani.

Tipp: a bet365 iroda 1.61-es szorzóval kínálja Mexikó győzelmét.

Brazília-Fehéroroszország

Délután 4 órakor kezdenek a világbajnoki címet több alkalommal szerző, ám olimpiát eddig még soha nem nyerő brazilok. Az első fordulóban Egyiptom ellen a brazilok úgy nyertek 3-2-re, hogy az első félóra után már 3-0-ra vezettek. Ám ráültek az eredményre, elkényelmesedtek, így a második félidőben egyre bátrabb egyiptomiak kis híján egyenlítettek. A brazilok mai ellenfele, amint az várható volt, kihasználta ellenfele egyik hibáját és 1-0-ra nyert. A brazil-fehérorosz mérkőzésen két eltérő tudású és stílusú csapat lép pályára. A brazilok a technikát, a fehéroroszok (egyelőre még) az erőt helyezik előtérbe. A brazilok azért jöttek, hogy megnyerjék első olimpiai címüket, a fehéroroszok pedig azért, hogy tanuljanak. És némi szerencsével túléljék a csoportkört. Úgy vélem, hogy a két csapat közötti különbség egy gólnál nagyobb lesz. A brazilok javára.

Tipp: a bet365 szorzója a -1 hendikepes brazil győzelemre 1.44

Fogadási lehetőségek: bet365 | Betfair | bwin | Sportingbet | Unibet