Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Aranyérmes bajai halászlé receptje

Aranyérmes bajai halászlé receptje (négy személyre): A három darab halat nagyon gondosan megtisztítjuk, majd a hasát felvágjuk, és a gyomrát óvatosan eltávolítjuk úgy, hogy az epe el ne fakadjon. (Ha mégis elfakadna, a halat azonnal gondosan, folyóvízzel mossuk át). Az esetleges halikrát vagy haltejet félretesszük, és a hal végbélnyílását kivágjuk. A hasüregében összefolyt vért benne hagyjuk. Ezután a hal fejében található kopoltyút eltávolítjuk.

A halat sűrűn, egyenletesen, fél centiméterenként beirdaljuk, közben a halfejet levágjuk, a keserűfogát eltávolítjuk. A beirdalt haltörzset 3 centiméter széles szeletekre vágjuk, majd a feldarabolt szeleteket besózzuk. A 30 dkg megtisztított hagymát hajszálvékony szeletekre vágjuk és a halszeletek közé keverjük. Az egészet hűtőszekrénybe tesszük 1-2 órára (minél hosszabb ideig — akár 8-10 óráig is — tartjuk a hűtőben, annál jobb lesz az íze). Az így elkészített halat 4 liter vízzel bográcsba tesszük (ha nincs bográcsunk, megfelelő méretű fazékban, óvatos keverés mellett gáztűzhelyre is feltehetjük főni). Az edénybe a vízzel együtt beletesszük a megmosott 5 db cseresznyepaprikát.

A forrás megindulásakor az előre kimért édes paprikát beleszórjuk az edénybe. Erős forrás mellett max. 30 percig főzzük. A forrás megindulása után — miután a paprikát beleszórtuk — 10 perc elteltével kóstolunk. Kóstolás után a korábban félretett halikrát és haltejet beletesszük az edénybe. Ízlés szerint ízesítjük. Házilag gyúrt gyufatésztával tűzforrón tálaljuk.

Lovász Imre, a VIII. Országos Halfőzőverseny győztese

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.