Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Levél a bajai képviselőknek

2013. január 31-én, csütörtök reggel a bajai képviselő-testületi ülés előtti közmeghallgatáson Pass Ferenc, Andrási Barna és Borbély Miklós bajai edzők szólaltak fel a bajai sport érdekében. A felszólalások után Fercsák Róbert bajai alpolgármester jelezte, hogy tárgyalni fognak. Az összefogott és az egyre növekvő gondok miatt együtt fellépő bajai sportvezetők, edzők és sportolók nevében a Pass Ferenc, Andrási Barna és Borbély Miklós a következő levelet adta át a bajai önkormyányzati képviselőknek:

Baja Város Önkormányzata
6500 Baja, Szentháromság tér 1.
a bajai képviselő-testület részére
Tárgy: kérelem

Tisztelt bajai önkormányzati képviselők!

Egyszerű és mindenki számára nagyon jól érthető kéréssel fordulunk Önökhöz: ne tegyék tönkre a bajai sportot. Első hallásra talán kissé erősnek tűnik a ne tegyék tönkre a bajai sportot megfogalmazás, pedig egyáltalán nem az. Túl fontos dologról van szó ahhoz, hogy félreértelmezhető vagy félremagyarázható kifejezést használjunk.

Baja város sportegyesületeinek vezetői, képviselői, edzői és sportolói összefogtak és egységesen kérik önöktől, bajai önkormányzati képviselőktől, hogy ne tegyék tönkre, hanem támogassák a bajai sportot. Konkrétan, tömören és röviden ez a jelenlegi helyzet, most, a 2013-as esztendő elején: a bajai sportegyesületek vegetálnak és közel vannak a megszűnéshez. A bajai önkormányzat 2012. évi sporttámogatása csak arra volt elegendő, hogy ne múlt időben beszélgethessünk a bajai sportról.

Mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy a bajai sportegyesületek többsége számára létfontosságú, hogy a bajai önkormányzat mekkora összeggel támogatja őket. Ha ez a pénzösszeg az eddigieknél kevesebb, vagy csak ígéret marad, akkor nagy esély van rá, hogy ellehetetlenül a sportegyesület működése. Nyilvánvaló a függőségi viszony: sok bajai sportegyesület léte függ a helyi önkormányzattól.

Kérjük a bajai képviselő-testületet, hogy elsősorban ne szavak és ígéretek szintjén, hanem tettekben támogassa a bajai sportot. Ez pedig azt jelentené, hogy a 2013-as évben 100 millió forinttal támogatja a bajai sportegyesületeket.

Kérjük, hogy – akárcsak a korábbi években – vállalja a sportlétesítmények fenntartását.

Kérjük, hogy minden bajai sportegyesület tagjai a sportágnak megfelelő sportlétesítményben edzhessenek és készülhessenek azokra a versenyekre, ahol sikereket érnek el Baja város és a bajai polgárok számára.

Tudjuk, hogy Baja város vezetői szeretik a sportot. Legalábbis erről tanúskodnak azok a plakátok, melyeken bajai városvezetők láthatók Hosszú Katinka világbajnok és olimpikon, valamint Vereczkei Zsolt többszörös paralimpai bajnok társaságában. Mivel Baja arca eligazolt Bajáról, Vereczkei Zsolt pedig sportolói pályafutásának végéhez közeledik, nagy a valószínűsége annak, hogy nem ők lesznek a bajai sport jövőbeni sikereinek letéteményesei.

Kérjük a bajai városvezetőket és önkormányzati képviselőket, hogy azért is támogassák a bajai sportot, hogy legyen lehetőségünk ismét olyan sportolókat kinevelni, akiknek sikerei után újabb plakátok készülhetnek. A támogatás 2012-es szinten tartása a jelenleg sportoló kb. 2500 – főként gyermek – sportoló nagy részének tovább sportolását veszélyezteti!

Kérjük, hogy az előfinanszírozás legyen valóság. Ne utólag, hanem előre finanszírozzák a bajai sportegyesületeket. A bajai önkormányzat tavaly kivéreztette a bajai sportegyesületeket, jelenleg sehol nincsenek tartalékok. Kérjük a támogatás sportidény előtti folyósítását.

Tisztelt bajai önkormányzati képviselők! Nem kérünk sok pénzt és egyáltalán nem kérünk teljesíthetetlen dolgokat. Mindössze annyit kérünk – ezt viszont egységesen és határozottan -, hogy a bajai képviselő-testület ne hozza jelenleginél is nehezebb helyzetbe és ne tegye tönkre, hanem támogassa a bajai sportot. Ne szavakkal és ne ígéretekkel, hanem tettekkel.

Köszönettel:
Mellékelt listán szereplő sportegyesületek, sportágak képviselői, szakmai vezetői. (A levelet 11 sportág bajai szakmai vezetője, edzője írta alá.)

Az alábbi adatok is szerepelnek a levélben:

A rendszerváltozás óta a bajai sport finanszírozása:

1990-2006. között Baja Város Önkormányzata átlagban 85-100.000.000,- forintot költött sportra éves szinten. Megoszlásban: 30% pályázati, 70% létesítmények fenntartására.
2006-tól az új testület több mint a dupláját fordította a sportra: 200.000.000,- Ft körüli éves összeget.
2011-ben 180.000.000,- forintot fordítottak sportcélra, amiből kb. 130.000.000,- Ft pályázati és 50.000.000,- Ft létesítményre fordítódott.
Ezzel szemben 2012-ben a sportcélú támogatás 1/3 rész alá csökkent, ez kb. 50.000.000,- forintot jelentett.

A fentiek nagyságrendet kívánnak érzékeltetni, konkrét számok nem állnak rendelkezésünkre.