Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Vasárnapi programajánló: Derby della Madonnina

Milánó két focicsapata ismét egymás ellen játszik. Mindkét együttes számára hazai pálya a San Siro, így tehát csak annyit érdemes elkönyvelni, hogy a vasárnap 20:45-kor kezdődő mérkőzésen ezúttal az Inter lesz a házigazda.

Az angol bevándorlók által 1899-ben alapított AC Milan csapatát elhagyók 1908 tavaszán alapították meg az Intert. A válást az okozta, hogy az AC Milan az olaszokat favorizálta. A játékospolitikával elégedetlenek kiléptek az egyesületből és létrehozták a külföldi játékosokat is elfogadó új egyesületet, amely az Internazionale (nemzetközi) nevet kapta. A Juventus 2006-os bundabotrány miatti másodosztályba való sorolása óta az Inter az egyetlen olasz csapat, amely története során mindvégig a legmagasabb osztályban tudott maradni. Régebben tudható volt, hogy a milánói elit (bauscia – kérkedő) a nerazzuri sikeréért szorított, a helyi munkás (casciavit – csavarhúzó, a milánói szlengben melós) pedig a rossoneri győzelméért szurkolt, de manapság már elmosódtak ezek a határok. Az 1960-as években az Inter volt a sikeresebb klub, majd az 1980-as és az 1990-es években az AC Milan volt az eredményesebb csapat. Minden bizonnyal nincs még egy olyan város a Földön, amely két ennyire eredményes focicsapattal büszkélkedhetne. A két együttes összesen 86 jelentős trófeát nyert (Inter 39, AC Milan 47).

AC Milan
Alapítás éve: 1899. Klubszínek: kék és fekete (Rossoneri). Becenév: az ördög. Bajnoki cím: 18. Olasz Kupa: 5. Olasz Szuperkupa: 6. Bajnokok Ligája (BEK): 7. Kupagyőztesek Európa Kupája (KEK): 2. Európai Szuperkupa: 5. Klubvilágbajnokság (Interkontinentális Kupa): 4.

Internazionale
Alapítás éve: 1908. Klubszínek: vörös és fekete (Nerazzurri). Becenevek: a szeretett, az óriáskígyó. Bajnoki cím: 18. Olasz Kupa: 7. Olasz Szuperkupa: 5. Bajnokok Ligája (BEK): 3. Európa Liga (UEFA Kupa): 3. Klubvilágbajnokság (Interkontinentális Kupa): 3.

Az évek során több olyan játékos volt, aki mindkét csapat mezét magára húzta: többek között a Milantól az Interhez igazolt Fulvio Collovati, Aldo Serena, Francesco Coco, Thomas Helveg és Antonio Cassano, míg az Intertől a Milanhoz lépett tovább Giuseppe Meazza (a milánói stadion névadója), Aldo Serena, Taribo West, Andrea Pirlo, Dario Simic, Clarence Seedorf, Christian Vieri, Sulley Muntari és Giampaolo Pazzini. A mostani találkozó egyik érdekessége az lesz, hogy a korábban az Interben játszó Mario Balotelli – egy angliai kitérőt követően – vörös-feketében fog játszani egykori klubja ellen.

A két milánói csapat találkozója alapvetően barátságos derbinek számít. A zavargások és szurkolói rendbontások meglehetősen ritkán fordulnak elő a mérkőzéseken. Gyakori eset, hogy egy milánói család egyik tagja az Internek drukkol, másik tagja pedig AC Milan-szurkoló. Szintén közös vonás a két csapat szurkolóinál, hogy jobban utálják a Juventust, mint a városi riválist.