Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Keddi ajánlat: El Clasico

Ez az elnevezés eredetileg csak a Real Madrid és az FC Barcelona egymás elleni bajnoki mérkőzéseire vonatkozott, de az egyszerűség kedvéért – valamint a marketingérdekek miatt – az évek során az El Clasico elnevezést kiterjesztették a két spanyol gigász összes egymás elleni találkozójára. Február 26-án este 9 órakor a Spanyol Kupa elődöntőjének visszavágóján lép pályára a két csapat, tehát ez a találkozó nem egy klasszikus értelemben vett El Clasico lesz. Az elődöntő első mérkőzését január 30-án rendezték a madridi Santiago Bernabeu stadionban, 1-1-es döntetlennel zárult a találkozó és Varane, illetve Fabregas voltak a gólszerzők.

Hosszú története során az El Clasico rengeteg élménnyel ajándékozta meg a futball szerelmeseit. A Barca-Real összecsapások közül számos mérkőzés jelent maradandó élményt, hiszen ez a párosítás soha nem volt barátságos. (És vélhetően soha nem is lesz barátságos.) A két gigász mérkőzéseinek többsége a szó szoros értelmében összecsapás, s a rangadó már a kezdetektől fogva politikai töltetet hordoz magában: a katalánoknál a függetlenség, a spanyol fővárosban pedig a központosítás szimbóluma.

Az eddigi 223 El Clasico közül 165 volt spanyol bajnoki mérkőzés. A bajnokikon kívül hazai porondon 32 spanyol kupa, 12 spanyol szuperkupa és 6 spanyol ligakupa találkozón mérkőzött meg a két csapat, nemzetközi szinten pedig 8 alkalommal randevúzott egymással. A 32 kupamérkőzés közül tizenöt a Barcelona, tíz a Real Madrid győzelmével zárult, hét találkozónak pedig döntetlen lett a vége. Ezeken a mérkőzéseken a katalán csapat 64, a fővárosi együttes pedig 60 gólt szerzett.

A történelem során sok focista játszott mindkét klub színeiben. Közvetlenül egyik csapatból a másikba nagyon ritkán igazolnak a játékosok, általában egy-két másik együttes közbeiktatásával kerülnek Barcelonából Madridba vagy Madridból Barcelonába. Íme néhány focista, aki mindkét csapatban szerepelt: Ricardo Zamora, Josep Samitier, Bernd Schuster, Gheorghe Hagi, Fernando ”Nando” Munoz, Julen Lopetegui, Michael Laudrup, Robert Prosinecki, Luis Enrique, Luis Figo, Ronaldo, Samuel Eto’o, Javier Saviola.

A két csapat egymás elleni mérkőzésein a felfokozott állapotban lévő szurkolóik olykor a kelleténél is vehemensebbek. Például Roberto Carlost egy öngyújtóval dobták fejbe úgy, hogy felrepedt a fejbőre, David Beckhamet tojással vették célba amikor megérkezett a barcelonai stadionba, de a legtöbbször említett eset Luis Figo nevéhez fűződik: a Barcelonából Madridba igazolt korábbi Barca-kedvencet a 2002. novemberi rangadón különböző tárgyakkal – többek között petárdákkal, lövedékekkel, disznófejjel – próbálták eltalálni a hazai szurkolók Barcelonában. Nem tartozik ide, mégis említésre méltó: a sportesemények berohanással való megszakításával hírnevet szerző Jimmy Jump két évvel később eltalálta Figót, a portugáliai Európa- bajnokság döntőjében egy Barca-zászlót vágott hozzá.