Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Írország – Ausztria

Tipp: Írország
Odds: 2.50

Svédországban játszottak gólnélküli döntetlent az írek, míg mostani ellenfelük, Ausztria hazai pályán szerzett hat gólt a feröeriek ellen. Történt mindez múlt pénteken, az előző fordulóban. A bravúros döntetlennek köszönhetően az írek versenyben maradtak a második helyért vívott küzdelemben, Svédország pedig lépéshátrányba került. Az osztrák válogatott azt tette, amit tennie kellett: gólarányt javított. A svédek nem játszanak ma, ez pedig azt jelenti, hogy az osztrákok feletti győzelemmel a 2. helyre léphet elő a jelenleg negyedik Írország.

Motivációból nincs hiány hazai oldalon. Bár szerintem ez nem okoz változást a várható ír játékban, maximum annyit, hogy a megszokottnál lelkesebben játszik majd Trapattoni válogatottja. Nagy mágusnak tartom az olasz mestert, nálam az első 5-ben van a világ legjobb fociedzőiről szóló listán. Pályafutása során már számtalan alkalommal megmutatta, de újabban az ír válogatott élén is sokszor bizonyítja kivételes tudását. Legutóbb saját otthonukban lepte meg a svédeket.

Coleman és Wilson egyaránt jó megoldásnak tűnik a védelemben, McCarthy egyre jobb teljesítményre képes a középpályán, elöl pedig Long jelent állandó veszélyt az ellenfélre. Az írek nem jeleskednek a gólszerzésben, de ha nagyon szükséges a gól, akkor általában betalálnak. Mázlival vagy anélkül, ez nem változtat a lényegen.

Az osztrákok kezdőjátékosainak nagy része a német Bundesligában szerepel. Nem kispados, hanem játszik, s az esetek többségében klubcsapatának egyik nagyon fontos játékosa. Garics György ugyan nem a német élvonalban játszik, de az előző mérkőzésen bizonyította, hogy hátvédként is képes a gólszerzésre. Ha a szeszélyes Arnautovics elkapja a fonalat, akkor bajban van az ellenfél, ám mivel nagyon hangulatember, nála sosem lehet megjósolni, hogy egy adott mérkőzésen teherré válik avagy csapata legjobbja lesz. Más dolog ezúttal sem mondható el róla. Majd a mérkőzésen kiderül, hogy van-e kedve játszani. Persze, nem kell félteni Ausztriát, mert Ivanschitz, Alaba, Harnik és Junuzovics is képes váratlan megoldásokra. Ha pedig nagy a baj, akkor a magyar belügyminisztérium küld egy SMS-t Ausztriába, oszt jónapot.

Az a véleményem, hogy az írek nagyon fognak hajtani otthon, és ha lesz rá mód és lehetőség, akkor Dublinban tartják a három pontot. Trapattoni megint előhúz valamit a varázscilinderéből. Az osztrákoknak viszonylag jó csapatuk van, Ausztria játékosai képesek a pontszerzésre. Nem számítok könnyed mérkőzésre, ám arra igen, hogy a házigazdák az utolsó pillanatig küzdeni fognak.