Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Törökország – Magyarország

Tipp: Törökország -1 hendikep
Odds: 2.80

Bornemissza Gergely, szaporábban nyergelj! – semmi köze az esti focimeccshez, mégis ez jut eszembe elsőre, ha a török-magyarra gondolok. Fociszempontból egyáltalán nem lényeges az Egri csillagok című regényből kölcsönzött idézet, ám van annyira jó, hogy vele kezdjem a törökökkel kapcsolatos írást. Jó lenne magyar bravúrgyőzelmet ünnepelni a nap végén, de sajnos indokoltnak vélem a feltételes mód használatát, mert nem a Nyilasi, Törőcsik, Pintér, Csapó és társaik alkotta Magyarország és nem egy világverő magyar válogatott lép pályára ezen a focimeccsen. Ők miszlikbe aprítanák a törököket.

Ezt az európai vb-selejtezőt Ázsiában fogják játszani, de ilyen apróságokon nem kell fennakadni, mert egy olyan világban, ahol Németország válogatottja Kazahsztán ellen kénytelen játszani egy európai selejtezőcsoportban, bármi megtörténhet. Akár az is, hogy a török Burak Yilmaz bal lábbal kel fel és nem szerez három gólt a magyarok elleni mérkőzésen. Nem véletlenül említik sokan, hogy Burak Yilmaz gólérzékenysége jelenti a legnagyobb veszélyt a magyar kapura. A Galatasaray 27 éves támadója pazar idényt tudhat magáénak: 16 góllal első helyen áll a török bajnokság góllövőinek listáján, de a Bajnokok Ligája gólszerzőinek listáján is az élen áll (8 góllal, holtversenyben CR7-tel).

Nuri Sahin kezd magára találni és bizony tőle várható, hogy egyszer majd nagyon elkapja a fonalat. Arda Turan olyan, amilyen, mostanában – magyar szempontból szerencsére – leginkább elégségesen játszik. Tud ő jól is játszani. Sajnos nem lesz ok az ünneplésre, ha Yilmaz rossz napot fog ki, mert a törökök másik támadója, Bulut is nagyon veszélyes az ellenfél kapujára. Szerintem érdemes számolni azzal, hogy a törökök legalább két, de még inkább három góllal kedveskednek a magyar csapatnak.

Török oldalon gyenge a védelem, s ezt kihasználhatják a magyar focisták. Korkmaz kisebb sérüléssel bajlódik, s előfordulhat, hogy nem is játszhat (szerintem fog), de Gönül, Kaldirim és Kaya játéka sem ér fel egy életbiztosítással. Ez mondható el a török kapusról is, legyen az Kivrak, Demirel vagy bárki más. A magyar válogatottról rengeteg helyen lehet információt szerezni. Írnám én, hogy senki sem hiányzik, de az a helyzet, hogy Gera igenis hiányzik. Magyar szokás szerint: ha játszik, akkor az a baj, ha nem játszik, akkor az a baj. Egy dolog viszont biztos: ha tovább óhajt álmodozni, akkor a magyar válogatottnak gólt kell szereznie Törökországban. A törököknek – magyar szempontból: sajnos! – élet-halál kérdése ez a mérkőzés. Ők több gólt fognak szerezni. A magyar védelem nagyon gyenge. Tipp: 4-1, 3-1 (vagy 3-0).